Politica si administratie

Senatorul Ruşanu vrea anticipate într-o lunã

Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, senatorul liberal Dan Radu Ruşanu (foto) a declarat că organizaţia judeţeană Hunedoara a PNL solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu.

Ruşanu susţine că „Băsescu este vinovat de situaţia dezastruoasă în care se află ţara”. “Preşedintele Traian Băsescu are o altă agendă faţă de ţară. Discursul său a fost paralel cu realitatea din România de astăzi. De asemenea, cerem organizarea alegerilor anticipate după acelaşi calendar propus de preşedintele Traian Băsescu, în iunie 2005, premierului Tăriceanu – un calendar de 30 de zile. Solicităm organizarea imediată a unui referendum privind încrederea şi susţinerea de care se mai bucură astăzi preşedintele printre români”, a declarat senatorul Dan Radu Ruşanu. Parlamentarul liberal a mai declarat că Guvernul Boc nu trebuia să majoreze taxele într-o perioadă de criză economică. ”Principala măsură care se ia într-o perioadă de criză este reducerea fiscalităţii. În orice manual de economie, se spune că în perioada de criză, se scade fiscalitatea“, a adăugat parlamentarul PNL.

5 comentarii la „Senatorul Ruşanu vrea anticipate într-o lunã

 • Veneticul de Rusanu vrea ciolanul Sterling a lui Tariceanu.

 • N-am mai vazut asa multi timpiti sa se manifeste pe scena politica!!!
  Domnule Rusanu!!!
  Cum dreaqiului sa faci si referendum si alegeri anticipatein mai putin de o luna???
  Ati facut naibii degeaba si doctorate si alte scoli(or fi si la Spiruuu ???) de aveti curajul sa emiteti asemenea dobitocii….????
  Mai cititi Constitutia legile sau ati vorbit la vreun bar sub influenta unor produse bahice…???
  Nu mai vorbiti de Tariceanu, ca a apus de mult, l-a calcat Crin in picioare!!
  Dar sa vedem ce vor spune voturile si pentru dumneavoastra ???
  Aveti curaj sa megeti la „CAL” – ca si el mai trebuie dat jos , sa-si faca nevoile ???

 • IN CV-UL DEPUS LA PARLAMENT, RUSANU, CHIAR APARE CA FIIND CONFERENTIAR PROFESOR DR. LA „SPIRU HARET”!DECI, „EXIZSTA O EXPLICATIE” PENTRU PERLELE EMANATE DE ACEST „PROFUND” POLITICIAN!!!

 • Asta e „rusineanu” politicii romanesti!!! Si sunt total dezamagit de faptul ca reprezinta judetul Hunedoara! Il doare la 15 metri de judetul asta!

 • Cine-i Rusanu asta. Un parlamentar scos de Munteanu. Ca altfel nu prindea nici consilier local la Blajeni. N-a facut nimic pentru colegiul lui. Nu-l mai alegem niciodata, nici pe el nici pe cei sustinuti de el: Molot, tampau, etc. sa se duca la bucuresti cu tot cu deputata de hateg. Rusanu e cel mai bogat om din Romania in timp ce altii mor de foame si el le cere votul. iti vine sa plangi.
  Si un mesaj pentru Rusanu , personal: Ai grija Rusene ca o s-o iei rau de tot, se va intoarce impotriva ta tot ce ai facut rau pentru altii, mai bine PLEACAAAAA!!!!! Si inca un mesaj scurt: bazeaza-te pe Molot si vei pierde TU!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura