Nicoleta Andrei: Nu mai vreau nimic. Vreau să mor aici!

Carmen Cosman

O femeie fără adăpost din Petroşani, care dormea sub ţevile de termoficare, a fost dusă cu salvarea la spital, după ce a fost găsită mai mult moartă decât vie, de localnicii din zonă.
Nicoleta Andrei, în vârstă de 54 de ani, s-a adăpostit în noaptea de marţi spre miercuri, sub nişte ţevi de termoficare din centrul municipiului Petroşani. Cei care au găsit-o pe femeie pe jumătate îngheţată au fost locatarii din apropiere, care au chemat imediat salvarea. „Am primit un apel prin 112 şi am ajuns aici, dar am cerut ajutorul poliţiei, pentru că nu am convins-o să urce în ambulanţă“, au declarat paramedicii SMURD, sosiţi şi ei la faţa locului. Cu toate că era mai mult moartă decât vie, femeia a refuzat să plece cu salvarea şi a fost nevoie de ajutorul poliţiştilor. „Stau aici să mor. Nu mai vreau nimic. Sunt bolnavă de cancer şi murdară şi ultima dată m-au dus la spital şi am rămas fără haine. M-au trimis în pijamale la Caracal, că eu acolo m-am născut, dar am stat şi la Petrila. Nu mai am pe nimeni şi vreau să mor aici”, spunea femeia plângând. Doar cu ajutorul oamenilor legii, a fost urcată în salvare şi trimisă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, singurul loc în care amărâţii mai pot primi o mâncare caldă sau unde se pot spăla.
Nu este singurul caz şi, majoritatea sărmanilor care ajung la urgenţă sunt foarte bolnavi, dar imediat după ce sunt externaţi, nu mai iau nici medicamente şi se întorc pe străzi.

One thought on “Nicoleta Andrei: Nu mai vreau nimic. Vreau să mor aici!

  • 15 decembrie 2011 la 7:34
    Legătură permanentă

    pentru oameni ca acestea este nevoie urgenta de un azil de oameni fara un venit ,de o cantina social ,la cainii strazii se ofera 90 de euro lunar ,si pentru cetateni nu se ofera nimic ,este rusinos asta .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.