Nicolae Timiş este consilier la Ministerul Mediului

Sorina Popa

Fostul primar al oraşului Haţeg, Nicolae Timiş (foto), va avea o nouă sarcină, după ce atâţia ani a condus comunitatea haţegană. Acesta îşi intră astăzi în pâine, pe funcţia de consilier în cadrul Ministerului Mediului, la Bucureşti, unde va lucra la Departamentul Păduri şi Ape.

Experienţă bogată în administraţia locală
„În această funcţie, voi putea să îi sprijin în principal pe primarii hunedoreni, indiferent de coloratura politică. Sunt proiecte pe POS, POR, unde este nevoie de sprijin. Nu contează de unde sunt edilii, de la ce partid, ci că putem ajuta judeţul Hunedoara. Experienţa mea de atâţia ani, ca primar al oraşului Haţeg, mă ajută enorm, de aceea, sunt convins că voi rezolva multe probleme de-ale hunedorenilor. La minister, nu mai eşti reprezentantul unui oraş”, a declarat Nicolae Timiş pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Tăierile masive de păduri
Nicolae Timiş a afirmat că în judeţul nostru sunt probleme cu tăierile masive de pădure din Retezat, cu acordul de mediu dat exploatării aurifere de la Certej. De asemenea, şi haldele de steril răspândite prin diferite zone ale judeţului dau mari bătăi de cap autorităţilor. „În aceste condiţii, este foarte mult de lucru şi totul este complicat, dar le vom duce la capăt”, a adăugat Nicolae Timiş, consilier în cadrul Ministerului Mediului.

6 comentarii la „Nicolae Timiş este consilier la Ministerul Mediului

 • 22 octombrie 2012 la 14:44
  Permalink

  Pe cine sa mai ajuti tu cu programele POS DRU , dupa ce ai devalizat saci de bani din fondurile europene, te pupa pe tine grija de binele comunitatii unde ai furat pe rupte ? ai intrat intr-un joc de culise , acum esti incompatibil , trebuie sa-ti dai cat de curand si demisia din consiliul localapoi din decembrie baietii destepti iti dau papucii de pe la Bucuresti, ca doar nu asteapta ei sa le rezolvi tu problemele , doctore profesore docentule , inginerule economistule , escrocule , ordinarule, rade si dracu de tine cu gura pana la urechi , hai sictir,…Tu chiar crezi ca doamna Mariana si domnul Radu inchid ochii uite asa dupa ce i ai scuipat cum ai vrut tu? tu chiar crezi ca usl ul e o adunatura de caini si tu esti mare dulau printre ei? ai sa vezi ce ti se coace mai Nae mai,…..

 • 22 octombrie 2012 la 14:58
  Permalink

  Succesuri… domnu’ Timis !!!
  Vedeti ca acolo e functie de „inalt functionar public” , atentie la degetul mare pe post de „opritor”, nu mai merge ca la primarie sa bagi mina pina la coate(ba si pina la umar citeodata)!!!
  🙂

 • 22 octombrie 2012 la 21:01
  Permalink

  acest lucru imi intareste si mai mult convingerea ca suntem intr o tara de *****… iti dai seama dupa oamenii care ajung pe acolo pe la minister, este promovata prostia.. asta da consilier chiar era nevoie de un zamist.

 • 23 octombrie 2012 la 21:07
  Permalink

  he,he,he,he,he,heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeheheheheeeeeeeeee eheeee heeeee heee he he he,….

 • 23 octombrie 2012 la 21:09
  Permalink

  Ai taiat padurea composesorala a Hateganilor , ai dos lemnele la Protectia Plantelor, dar nu ai mai apucat sa le dai la saraci sa te voteze, ai crezut ca o sa ramai si primar si cu 200 mc de lemne pe manuta ta, nehalitule,….

 • 29 noiembrie 2012 la 18:40
  Permalink

  mai rahatule , ai zis catre mine ca daca nu-mi place orasul sa ma mut in alt oras, mie imi place orasul , dar cu alt primar, rahatule, vezi ca te ai mutat tu in alt oras, astept ziua cand ma voi intalni doar eu cu tine , fata in fata, sa te scuip , in fata ,pe o strada laturalnica , fara martori, de impuscat nu e cazul meu , ca o sa vina vreme cand o sa te impusti singur sau o sa te spanzuri , ca destinul tau e stabilit , tu doar il pui in practica, ca ai nenorocit pe multi,fara remuscari.vai de neamul tau , vai de fata ta , drogata ,vai de baiatul tau , debilul , de tiganca ta,a lui ganeq e la silvas, vai de neamul vostru , se alege praful de voi ca de frate-tau , si de familia lui, amaratule,….pentru tine, banii nu aduc fericirea, banii aduc NENOROCIREA,…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare