Actualitate

Nicolae Timiş – Drept la replică

Referitor la afirmaţiile domnului Mircea Ioan Moloţ, din articolul apărut în pagina a doua a Mesagerului Hunedorean, de luni, 13 septembrie 2010, Nicolae Timiş, primarul oraşului Haţeg şi inculpat în calitate de tată, fac următoarele precizări:

– Nu eu mă voi autosuspenda din funcţie, ci biroul permanent local al P.N.L. Haţeg poate face acest lucru;

– Nu s-a pus niciodată problema demisiei mele din funcţia de primar şi nici a candidaturii vreunui alt coleg, care oricum, nu ar câştiga aceste „alegeri“. Nu Moloţ m-a pus pe mine primar, ci cetăţenii oraşului Haţeg m-au ales!

– Domnul Moloţ interpretează lucrurile cum vor muşchii lui şi cum e obişnuit de altfel, la suprafaţă şi nu în esenţă. Nu scrie niciunde în statutul P.N.L. că dacă eşti suspendat din calitatea de membru a unui partid, nu poţi candida independent. Până la urmă, ce nu este scris în lege este permis. Luaţi exemplul lui Prigoană.

– Nu cred că afirmaţia cum că „aş fi fost cel mai şantajabil în campania electorală “ îşi avea locul în acest context.

– Domnul Moloţ face referire la fiica mea, care până la urmă are 21 de ani şi răspunde pentru faptele ei. Să nu uităm totuşi, de prezumţia de nevinovăţie…. domnul Moloţ nu e judecător, dar probabil ar vrea, deşi matematica nu se prea împacă cu dreptul.

– Dacă domnului Moloţ nu i-au greşit niciodată copiii, să arunce cu pietre, aşa cum a făcut acum, iar dacă va face în continuare referiri la fiica mea, înseamnă că e cel puţin la fel de ticălos pe cât îl credeam. Regret că din jocurile de culise făcute la bunul plac al unora, nu are de pierdut decât P.N.L. Domnul Moloţ, după ce a reuşit să spargă organizaţia P.N.L. Deva, vrea acum să facă acelaşi lucru şi la Haţeg?

Nicolae Timiş,
primarul oraşului Haţeg,
preşedintele organizaţiei PNL
Haţeg

8 comentarii la „Nicolae Timiş – Drept la replică

  • FB nicolae timis. mai intreaba-l pe MIM de ce nu isi recunoaste baiatul conceput in anii tineretii, de ce fiica lui facuta cu prima sotie, o farmacista, nu vrea sa il vada si nu il recunoaste de tata desi o cheama molot ? iata ca nu poate da cu piatra molot, ai dreptate.

  • mai ce departe s-a ajuns in politica liberala hunedoreana, au ajuns sa se bata in moralitate(a lor si a copiilor)mai lipseste sa se miroase in ciorapi..

  • Liberalii au fost, sunt si vor ramane jeguri. Ma bucur din suflet ca lumea-i poate vedea asa cum sunt: fara suflet, fara constiinta, doar cu gandul la bani.

  • Molot isi bate joc si de cetateni Vaii Jiului , la schimbat in rau puterea in CJ , Simota este privit la noi in Valea Jiului ca un smenar iar Dragoescu un profitor.

  • Ciobanul sef al judetului a inceput sa sparga gasca cu atitudinea lui de stapan pe plantatia judetului Hunedoara . Urate lucruri face puterea din om .

  • amandoi is penibili. unul traseist ereditar care fara fratior nu il mai ia nimeni in seama ajuns culmea din persecutor si intangibil pe vremea cand traia fratiorul principalul persecutat al politicii hunedorene si celalalt figurant de ocazie pe centura politica. oricum sper sa scape orasul Hateg de primul. nea nicu este al doilea traseist al familiei si nu se cade sa duca mai departe acest flagel al politicii romanesti. le recomand la amandoi niste pastile de alea pentru animale de tinea in casa al doilea traseist al orasului Hateg cu kg, poate se calmeaza.

  • Oare cite voturi face un cadavru ?(Sa-mi scuzati impietatea,dar cam aici tinteste Nicolae-sa ia voturi de pe memoria fratelui).Sinistra campanie !Votati Mariana Campeanu,exemplu de altruism,profesionism,fair-play,…o doamna pentru noi,un exemplu de cetatean care nu urmareste altceva decit A CONSTRUI PENTRU CETATE.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura