ActualitateFlash

Nicolae Guță își vinde palatul. Cât costă să cumperi proprietatea luxoasă a manelistului

Nicolae Guță a anunțat că își vinde palatul din apropiere de Petroșani. Lângă proprie­tate se află o mulțime de atracții turistice, iar prețul nu este deloc mic.

De firme specializate în clădiri arhitecturale
Nicolae Guță și familia sa dețin un adevărat palat în apropiere de Petroșani. Luxoasa pro­prietate este pusă la vânzare pentru un preț de 950.000 de euro negociabil. Palatului manelistului se află în apropiere de Masivul Parâng și stațiunea de ski Straja, scrie evz.ro.
„Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. Re­prezentarea tuturor detaliilor a fost gân­dită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale. Desig­nul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul ar­hitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri re­prezentative ale României.
Elementele decorative interioare, împre­ună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust. Pro­prietatea este pretabilă pentru sedii oficiale, hotel boutique, domeniu de vacanță, dar și pentru oricine își dorește să locuiască într-un imobil confortabil. Zona in care este am­pla­sat imobilul este favorabila, aflandu-se in ve­ci­natatea complexelor comerciale si a prin­ci­palelor puncte turistice montane: Parâng, Straja, Voineasa, Pasul Vâlcan, Transalpina.

Date tehnice:
– Suprafață totală teren: 2.200 mp
– Suprafață utilă casă: 530 mp
– Suprafața construită casă: 740 mp
– Suprafața curte: 1.670 mp
– Număr dormitoare: 4 (fiecare cu baie individuală)
– Număr total băi: 6
– Număr bucătării: 1
– An construire: 2008 (cărămidă)
– Tip casă: individuală
– Încălzire: centrală termică pe gaz
– Acces auto, front stradal generos, poziționare directă din DN66
– Ansamblu supravegheat prin sistem video, interfon video, împrejmuire gard”, se arată în anunțul de vânzare, potrivit știripesurse.

Câte case are manelistul
Nicolae Guță ar avea o avere estimată la 1,2 milioane de euro. Manelistul deține și trei vile în Petroşani, o casă în Dămăroaia și o altă casă în Popești Leordeni. Cântărețul de ma­nele are și două apartamente în centrul Capitalei. Acesta mai are și două mașini de lux, dar și mai multe kilograme de aur. Ma­ne­listul câștigă sume uriașe din concerte, nunți, dar și din melodiile de pe Youtube.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura