Nici bine nu a început școala, că s-au infectat cu Covid

Adriana Năstase

Un număr de 33 de elevi, studenți și das­căli din judeţul Hunedoara s-au in­fectat cu virusul SARS-CoV-2, patru din­tre clasele în care învaţă aceştia urmând să-şi desfăşoare cursurile online în ur­mă­toarea perioadă, a anunţat ieri directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Sebastian Mezei.
„Până la această oră avem semnalate în total 33 de cazuri de elevi și personal din unitățile de învățământ din județ. Mai exact, sunt 19 elevi, patru studenți și 10 cadre didactice. Patru clase au trecut deja la învățământul online. Este clar că aceste persoane nu au fost infectate în școli, pen­tru că au început cursurile de doar câteva zile. Vom monitoriza în continuare cu atenție cazurile”, a declarat Sebastian Mezei, directorul Direcției de Sănătate Publică Hunedoara.
Cazurile au fost semnalate, potrivit da­telor furnizate de către reprezentanții DSP, în Colegiul Național „Decebal”, Co­legiul Pedagogic „Regina Maria”, Liceul de Arte „Sigismund Toduță” și Colegiul Teh­nic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva și la Liceul Tehnologic „Retezat” din Uricani.

One thought on “Nici bine nu a început școala, că s-au infectat cu Covid

  • 17 septembrie 2021 la 9:32
    Legătură permanentă

    Fabulos! Poate nu mai trebuia deschis anul scolar ca oricum ideea este sa fie cat mai multi analfabeti functionali. Asa ca inainte cu ”infectarea” si s-a rezolvat. Nu ni se precizeaza cadrele didactice erau ”vaccinate” sau nu. Ce scapare dl Mezei. reveniti cu precizari!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.