Eveniment

Nereguli la chioşcul domnului consilier

Livia Botici

Firma SC Uno Product SRL, care aparţine soţiei consilierului local din Deva, Sandu Borbeanu, a fost amendată de inspectorii de la Protecţia Consumatorului, după ce, în urma unui control, s-au descoperit mai multe nereguli. Deşi demersul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Hunedoara a venit în urma unor plângeri făcute de către cetăţeni, consilierul local PNL, Sandu Borbeanu, crede că în spatele acestui demers sunt, de fapt, adversarii săi politici.

Amendă de 1.000 lei

Controlul la societatea comercială cu pricina s-a produs în urma unor reclamaţii ale unor cetăţeni, care au sesizat Protecţia Consumatorului cum că au făcut cumpărături de la acel chioşc, dar vânzătoarea le-a dat bonuri pe care scria „diverse”, în loc de numele produselor achiziţionate. Mai mult, atunci când unul dintre cumpărători a cerut un bon corect, a aflat că, de fapt, produsul costa mai puţin decât îi ceruse angajata chioşcului. „Am făcut verificări şi am descoperit că existau deficienţe. Unele produse nu aveau preţul afişat şi oricând, oamenii puteau fi induşi în eroare. De asemenea, unitatea funcţionează fără a avea un orar afişat. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional pentru deficienţele constatate, cu suma de 1.000 lei”, a declarat Romi Cărmăzan, comisar şef la Protecţia Consumatorului Hunedoara. Conform legii, toate produsele care sunt de vânzare într-un magazin trebuie să conţină un cod unic. Acestea trebuie introduse în casa de marcaj, în aşa fel, încât pe orice bon fiscal eliberat să fie evidenţiat numele produsului vândut şi preţul acestuia.

„Nu mai vreau să aud de acel chioşc”

Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, consilierul local PNL Sandu Borbeanu spune că totul este doar o înscenare pusă la cale de adversarii săi politici. „Cine a făcut plângere? Ştiţi cum se fac plângerile în ziua de astăzi? Şi eu pot să fac o grămadă de sesizări către Protecţia Consumatorului. Mă ia cineva în seamă? Nu vă dau nici un punct de vedere referitor la această problemă, m-am săturat de acest chioşc. Nici nu mai vreau să aud de el. I-am spus soţiei să renunţe la el, dar văd că nu are de gând. Este o prostie să se lovească în mine prin această afacere a soţiei. Ştiţi câte firme sunt sancţionate, zilnic, de Protecţia Consumatorului? Vă spun eu, foarte multe! De ce despre acelea nu se aude nimic şi, numai Sandu Borbeanu trebuie să fie oaia neagră? Dacă fac parte din aripa PNL Hunedoara, care este împotriva primarului Mircia Munteanu, trebuie să încasez numai lovituri sub centură? Chiar m-am săturat de tot acest complot împotriva mea”, ne-a declarat consilierul local Sandu Borbeanu.

N.R.- Pe noi chiar nu ne interesează războiul intern şi răfuielile din rândul liberalilor hunedoreni. Problema cu chioşcul respectiv nu este nouă şi nu este prima oară când am primit sesizări legate de preţurile practicate aici şi de faptul că vânzătoarele nu obişnuiesc să elibereze bonuri fiscale aşa cum prevede în mod obligatoriu legea. Înainte de a face referiri la răfuieli politice, domnul consilier local Borbeanu (sau soţia acestuia, care conduce firma respectivă) ar trebui să-şi pună la punct vânzătoarele, pentru a nu le mai crea necazuri.

2 comentarii la „Nereguli la chioşcul domnului consilier

  • Bine i-ati facut… dati-i amenzi domnei Borbeanu, ca dupa felul in care a adinistra piata din Deva, MERITA!

  • ce nereguli mai are sotia d-nl Borbeanu....sunt opersoana din tara administrator de firma care am colaborat ceva timp cu iei si acum nu-mi mai pot recupera bani si-a schimbat de 2 ori NR de telefon pentru a nu mai putea fi contactata.d

    bine vam gasit nici nu ma-mgandit sa gasesc asa ceva despre d-nl Borbeanu….. .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura