ActualitateFlash

Natura s-a dezlănțuit! Vijelia a făcut prăpăd la Hunedoara

Dezastru produs ieri în municipiul Hunedoara, dar și în zona Călan. Pen­tru câteva minute, natura s-a dez­lăn­țuit, iar consecințele sunt dintre cele mai urâte.

Rafale puternice de vânt
„Vijelia abătută astăzi asupra mu­ni­cipiului Hunedoara a produs pagube în mai multe zone ale oraşului. Este vorba, în principal, despre acoperişuri sau bucăţi de acoperiş dislocate de rafalele de vânt extrem de puternice şi despre copaci rupţi.
Angajaţii Primăriei, Poliţiei Locale şi cei ai societăţilor din subordinea Con­si­liului L­ocal, Salubprest şi Ecoserv, sunt în teren şi vor acţiona pe întreg par­cur­sul zilei pentru diminuarea efectelor furtunii”, susțineau angajații primăriei, ieri, după dezastru.
„Cea mai mare parte a pagubelor în­re­gistrate în urma furtunii este produsă de acoperişuri construite în anii 2000, fără ca acestea să fi fost avizate/au­to­rizate de primărie. Reamintim că, în astfel de situaţii, responsabilitatea juri­dică le revine proprietarilor de lo­cuinţe din respectivele blocuri. Deo­cam­dată ne concentrăm pe inter­ven­ţiile în regim de urgenţă care sunt ne­cesare astăzi (n.r.-ieri)”, au anunțat cei de la Primăria municipiului Hunedoara. (A.N.)

Această prezentare necesită JavaScript.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura