Sport

Mureşul, invitată de FRF în Liga a II-a?

Aflată pe primul loc retrogradabil la finalul sezonului trecut al Ligii a II-a, seria vest, Mureşul Deva a primit, conform unor surse neoficiale, invitaţia de a evolua şi în sezonul viitor în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Îşi fac calcule

La doar două zile după stabilirea oficială a componenţei şi a programului Ligilor II şi III, Federaţia Română de Fotbal recunoaşte tacit că varianta anunţată luni este doar una pe hîrtie şi ipotetică. Drept dovadă, F.R.F. a lansat clubului Mureşul Deva, repartizat oficial în Liga a III-a după ce s-a clasat pe primul loc retrogradabil la finalul sezonului, invitaţia de a rămâne în eşalonul doi. Motivul? Internaţional Curtea de Argeş, care şi-a cedat locul din Liga I Pandurilor vrea să renunţe şi la cel din liga secundă. Situaţia ligii secunde e dramatică, pentru că şi alte echipe aflate pe hîrtiile oficiale au probleme cu banii. Informaţia provenită dintr-o sursă extrem de credibilă nu a fost confirmată de reprezentanţii clubului Mureşul Deva, care au fost ca de obicei extrem de secretoşi, deşi mare parte a bugetului lor provine din bani publici. Totuşi, se pare că şefii clubului devean le-au cerut celor care se ocupă cu partea financiară să facă o estimare a costurilor pentru Liga a II-a şi pentru Liga a III-a, urmând a se decide până mâine dacă vor accepta sau nu invitaţia F.R. Fotbal. (C. Marinuţ)

2 comentarii la „Mureşul, invitată de FRF în Liga a II-a?

  • Domnu Marinut, nu mai credeti toate prostiile vehiculate la bodega, Muresul nu are bani nici sa treaca strada daramite sa intre in liga 2 a. De ce credeti ca a retrogradat? Fiindca a vrut! Daca vroia sa se salveze o facea fara probleme. Oricum, cat este antrenorul asta mercenar la Deva toata lumea din club face ce vrea el. Ma mir cum ii poate prosti pe toti. Dar fiecare face ce vrea pe banii lui(inclusiv dl.Wilmos). Pacat…

  • La Muresul Deva e nevoie de schimbare radicala in toate functiile.,iar apoi sa se ceara performanta.Atata vreme cat se merge pe prietenie,nu poti face nimic,iar acest Barbu,sa se lase,si sa continue in alta parte,ca a ciugulit destul de la Agro.Trebuie ca ,clubul sa fie format numai din profesionisti,cu experienta si care sa se dedice in totalitate acestui fenomen frumos.
    Ps: LASATI INVITATIA SI RAMANETI IN LIGA3,CA ACOLO E LOCUL MURESULUI DEVA !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura