Sport

O deveancă la Balcaniada de atletism

Atleta Florentina Marincu (foto), legitimată la CNS-CSS „Cetate” Deva, va reprezenta România în proba de săritura în lungime a Campionatelor Balcanice de Juniori II, care vor avea loc la finalul săptămânii în Turcia.

Mai mică, dar cu ambiţii mari

La doar 14 ani, Florentina Marincu se anunţă a fi noua stea a atletismului devean. Vicecampioană naţională la săritura în lungime şi la 100 de metri plat, medaliată cu bronz în proba de ştafetă 4×100 metri, Florentina Marincu va debuta, la finalul săptămânii, şi în competiţiile internaţionale. Atleta antrenată de Nicolae Alexe a fost aleasă de Federaţia Română de Atletism să reprezinte România la Campionatul Balcanic. „Florentina este extrem de talentată, dovadă că la doar 14 ani a obţinut medalia de argint la Campionatul Naţional al junioarelor II, unde concurează sportive de până la 17 ani. Calificarea şi prezenţa la Campionatul Balcanic e o surpriză oferită de Federaţie, însă Florentina e ambiţioasă şi ştiu că va încerca să fie cât mai aproape de podium”, a spus antrenorul Nicolae Alexe.

După întoarcerea din Turcia, Florentina Marincu, Alexandra Todereanu (triplusaltista care a participat la Mondialele din Canada) şi antrenorul Nicolae Alexe vor efectua un stagiu de pregătire pe Litoral. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura