O deveancă la Balcaniada de atletism

5 august 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Atleta Florentina Marincu (foto), legitimată la CNS-CSS „Cetate” Deva, va reprezenta România în proba de săritura în lungime a Campionatelor Balcanice de Juniori II, care vor avea loc la finalul săptămânii în Turcia.

Mai mică, dar cu ambiţii mari

La doar 14 ani, Florentina Marincu se anunţă a fi noua stea a atletismului devean. Vicecampioană naţională la săritura în lungime şi la 100 de metri plat, medaliată cu bronz în proba de ştafetă 4×100 metri, Florentina Marincu va debuta, la finalul săptămânii, şi în competiţiile internaţionale. Atleta antrenată de Nicolae Alexe a fost aleasă de Federaţia Română de Atletism să reprezinte România la Campionatul Balcanic. „Florentina este extrem de talentată, dovadă că la doar 14 ani a obţinut medalia de argint la Campionatul Naţional al junioarelor II, unde concurează sportive de până la 17 ani. Calificarea şi prezenţa la Campionatul Balcanic e o surpriză oferită de Federaţie, însă Florentina e ambiţioasă şi ştiu că va încerca să fie cât mai aproape de podium”, a spus antrenorul Nicolae Alexe.

După întoarcerea din Turcia, Florentina Marincu, Alexandra Todereanu (triplusaltista care a participat la Mondialele din Canada) şi antrenorul Nicolae Alexe vor efectua un stagiu de pregătire pe Litoral. (C. Marinuţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Jefuitorii casei de amanet au fost prinşi

Cei doi infractori, care în data de 17 decembrie 2007, au împuşcat în cap o angajată a unei case de...

„România, o poveste de succes… doar pentru FMI”

În urma discuţiilor avute cu misiunea FMI, conducerea PNL a ajuns la concluzia că România şi FMI au interese contrare,...

Conferinţã internaţionalã de medicinã popularã

În perioada 6-8 august, va avea loc Conferinţa Internaţională „Civilizaţia şi Cultura din spaţiul Carpato-Danubian”, având ca tematici: antropologie culturală...

Închide