Municipalitatea deveană şi cotizaţiile

Ieri, Consiliul local (CL) Deva a aprobat în şedinţă extraordinară plata cotizaţiilor anuale către asociaţiile sau organizaţiile în care municipiul reşedinţă de judeţ este membru.

Astfel, a fost aprobată cotizaţia către Asociaţia municipiilor din România în cuantum de 20.771 de lei, iar către Asociaţia Oraşe Energie România va pleca din bugetul local al municipiului Deva suma de 2.000 de lei. Câte 70.407 vor fi plătiţi din bugetul local către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor” judeţul Hunedoara şi către Asociaţia de Dezvoltarea Intercomunitară „Aqua Prest” Hunedoara. O sumă mai consistentă, în cuantum de 176.017 de lei, va fi plătită Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul judeţean pentru ocrotirea animalelor fără stăpân”.
De remarcat este faptul că din lista asociaţiilor către care CL Deva a aprobat plata cotizaţiilor anuale lipseşte Asociaţia Salvital Hunedoara, în care municipiul Deva este membru încă de la înfiinţare. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.