Sport

Multipla campioană Ecaterina Szabo, din nou, la Deva

Multipla campioană olimpică, mondială și europeană, fosta gimnastă Ecaterina Szabo se află pentru câteva zile, acasă, în municipiul Deva, ocazie cu care s-a întâlnit cu o serie de vechi prieteni ai gim­nas­ticii, fani și iubitori ai acestei des­cipline spor­tive.

Vrea să se implice
Ieri, Ecaterina Szabo, care locuiește de mai mulți ani în Franța, a fost invitată la Primăria Deva de către edilul șef Oancea și administratorul public Traian Berbeceanu, ocazie cu care s-au discutat aspecte legate de performanțele sportive din municipiul de la poalele Cetății.
Au fost prezentate câteva dintre acțiunile conducerii Primăriei Deva pentru sprijinirea activității sportive de mare performanță, cu accent pe disciplinele prioritare în sportul devean, fotbal, handbal, atletism și, desigur, gimnastică.
De altfel, Ecaterina Szabo a menționat că se întoarce de fiecare dată acasă la Deva, cu nostalgia anilor când era sportivă la clubul devean și a declarat că dorește, dacă va fi solicitată, să se implice în acțiunile caritabile care pot fi organizate la nivelul municipiului.

One thought on “Multipla campioană Ecaterina Szabo, din nou, la Deva

  • Cei doi politicieni se ocupă numai de ,,circ”, nu și de ,,pâine”! Termoficarea este oprită, vine iarna și școlile nu au căldură….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura