Motociclist oprit de poliţişti cu focuri de armă

22 august 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

     Miercuri, 21 august, în jurul orei 22:20, un agent de poliţie care efectua, împreună cu un poliţist local, activităţi de patrulare pe raza oraşului Simeria, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unei motociclete care se deplasa pe Strada 1 Decembrie 1918, din Simeria.
Tânărul aflat pe motocicletă nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului, motiv pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice şi luminoase. După aproximativ 10 kilometri de urmărire în trafic, (pe DJ 107A şi DJ 107, între satul Uroi şi satul Chimindia), tânărul şi-a abandonat motocicleta şi a continuat să fugă pe un câmp. După somaţia legală şi efectuarea unui foc de avertisment în plan vertical, agentul de poliţie a reuşit să îl prindă şi să îl încătuşeze pe b[rbat.
După imobilizarea conducătorului motocicletei, poliţiştii au stabilit că acesta este un tânăr de 26 de ani, din oraşul Simeria, iar în urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar motocicleta nu figurează ca fiind înmatriculată, ea având montată o plăcuţă cu un număr de înmatriculare provizoriu, ce este atribuit unui autoturism.
În acest caz, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. (M. Crivăţ)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion spune:

    Nu e singurul. Sunt o grămadă de tembeli de-ăștia liberi pe străzi… N-ar strica din când în când câte o razie sau filtru.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Zilele Satului Hunedorean la Complexul Muzeal Astra Sibiu

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva va participa, în perioada 23-25 august 2019, la ”Zilele Satului Hunedorean” la Muzeul Civilizaţiei...

Piese vestimentare tradiţionale expuse în Cetatea Devei

Cetatea Devei va fi gazda unei expoziţii de costume tradiţionale din Europa Centrală şi de Est şi din Asia Centrală.

FORMAţiuni, prima tabără de Land art găzduită de Geoparcul Ţara Haţegului

Vizitatorii Geoparcului Internaţional UNESCO Ţara Haţegului au de acum la dispoziţie noi puncte de atracţie în comuna Densuş.

Închide