; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Minor, hoţ de poşete, depistat şi reţinut pentru tâlhărie

22 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

 

         Poliţiştii din municipiul Vulcan, în urma activităţilor investigative întreprinse în cadrul unui dosar penal ce vizează comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, au reuşit identificarea unui minor în vârstă de 16 ani, din municipiu, faţă de care au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.
Infracţiunea a fost sesizată la data de 16 august, chiar de către victimă, o femeie de 61 de ani, care a reclamat faptul că, în timp ce se deplasa pe Strada Vasile Alecsandri, din Vulcan, i-a fost smulsă de pe umăr geanta, dar fără a fi agresată fizic, de către un tânăr care a fugit către cartierul Colonie. În geantă, persoana vătămată a declarat că avea cheile de la locuinţă, actul de identitate, mai multe carduri şi 71 de lei.
Minorul bănuit de comiterea acestei infracţiuni a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea luării măsurilor legale.(Mircea Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Motociclist oprit de poliţişti cu focuri de armă

Miercuri, 21 august, în jurul orei 22:20, un agent de poliţie care efectua, împreună cu un poliţist local, activităţi de...

Zilele Satului Hunedorean la Complexul Muzeal Astra Sibiu

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva va participa, în perioada 23-25 august 2019, la ”Zilele Satului Hunedorean” la Muzeul Civilizaţiei...

Piese vestimentare tradiţionale expuse în Cetatea Devei

Cetatea Devei va fi gazda unei expoziţii de costume tradiţionale din Europa Centrală şi de Est şi din Asia Centrală.

Închide