Moş Crăciun oferă copiilor cărţi la Biblioteca Judeţeană

Şi în acest an, odată cu apropierea sărbătorii Crăciunului, gândul nostru se îndreaptă şi spre cei mai tineri prieteni ai bibliotecii. Moş Crăciun va fi darnic cu copiii care iubesc cărţile, iubesc lectura şi care vor să facă cunoştinţă cu lumea eroilor din paginile cărţilor. Crăciunul este o sărbătoare a darurilor făcute din toată inima, cu dragoste şi preţuire, iar copiii se vor bucura din plin de cadourile

oferite de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.
Aşa cum am făcut-o şi în anii trecuţi, iar ecoul a fost extrem de favorabil, şi cu prilejul Crăciunului din acest an vom dărui cărţi celor mai tineri posesori de permis de bibliotecă. Moş Crăciun le va oferi, cu generozitate, cărţi noi, de la importante şi îndrăgite edituri din ţară. Astfel, începând cu data de 9 decembrie şi până în data de 21 decembrie, Secţia de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii îşi va întâmpina micii prieteni care îi vor trece pragul cu câte o carte pentru fiecare, pe care o dăruim cu tot dragul. În felul acesta, copiii vor afla că o carte reprezintă unul dintre cele mai de preţ daruri, o carte este o invitaţie la lectură, la o călătorie în lumea poveştilor, a istoriei, a ştiinţei, a cunoaşterii umane în general. Şi în acest an, Biblioteca a ales cu grijă şi afecţiune cărţile, astfel încât ele să fie cât mai potrivite vârstei, să fie cu adevărat utile celor care le vor primi în dar.
Am dat viaţă acestei iniţiative cu dorinţa de a sădi în inimile copiilor dragostea faţă de carte, faţă de citit, de a-i face să vină la bibliotecă, să-şi formeze o deprindere din a păşi în instituţia noastră, în lumea cărţilor.
Demersul nostru n-ar fi fost posibil fără sprijinul generos şi entuziast al editurilor din ţară şi din judeţ care ne sunt partenere în proiectele noastre culturale, edituri care au înţeles din start importanţa acestei atât de frumoase iniţiative. Mulţumim editurilor Arco Iris, Grupul Editorial Art, Astro, Carminis, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Emia, Nemira, Nomina, RAO, Tehno-Art, Univers, Univers Enciclopedic Books, Usborne şi Zorio.
Copiii din Deva, copiii din judeţul Hunedoara sunt aşteptaţi la Bibliotecă, unde vor primi din partea lui Moş Crăciun cărţi frumoase şi utile.
Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.