Moş Crăciun a venit la CNS Cetate Deva

20 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Mult aşteptatul Moş Crăciun, cel care bate la toate uşile unde sunt copii cuminţi şi silitori, a vizitat ieri şi Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva. După un drum greu pe care l-a făcut cu maşina proprie, el a intrat pe geam în sala de festivităţi, tocmai când se desfăşura tradiţionala serbare care marchează sărbătorile de iarnă.

Întâmpinat cu bucurie, aplauze şi chiar lacrimi în ochii celor din clasele pregătitoare, Moşul iubit a venit cu desagul plin şi a avut de grijă să dăruiască fiecărui elev un dar… dulce. Iar cei mici, gimnaste, atleţi sau de la alte discipline sportive, au colindat, au cântat şi s-au bucurat împreună cu invitatul lor.
Iar bilanţul acestui an la CNS Cetate Deva este unul remarcabil. Un număr de 51 de elevi sportivi au obţinut în anul competiţional oficial, naţional şi internaţional, 44 medalii de aur sau titluri de campion naţional, 38 medalii de argint sau vicecampion naţional, 53 de medalii de bronz! La acestea se adaugă alte sute de medalii obţinute de alte zeci de elevi sportivi la cupe, turnee interne sau cu participare internaţională!
La final, Moşul, grăbit să meargă la alţi copii, le-a urat sportivilor să fie la fel de silitori, să muncească la fel de bine şi în 2019, ca să fie mereu pe primul loc la toate competiţiile. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
AJF Hunedoara, la moment de bilanţ

Ieri, conducerea AJF Hunedoara a organizat ultima acţiune din acest an, la care au fost invitaţi membrii, colaboratorii sau reprezentanţii...

Luptătorii deveni, pe podium la Cupa României

La Putna au fost organizate ultimele întreceri de lupte libere pentru juniori ale acestui an competiţional, întrecere organizată de către...

Vaţa de Jos: bugetul diminuat nu afectează sacul lui Moş Crăciun

La Vaţa de Jos, anul se încheie cu mari dezamăgiri, dar şi cu mulţumiri pe plan investiţional. A fost unul...

Închide