Flash

Mortul este vinovat

Redactor: Mihai Leonard

Ieri, în jurul orei 16, un grav accident de circulatie s-a produs în apropierea fostei halte CFR Geoagiu, aflatã la intersectia dintre DN 7 si drumurile judetene care duc la Geoagiu si Romos, soldat cu doi morti si doi rãniti.

Nu s-a asigurat la intersectie
Vinovat de producerea accidentului este conducãtorul unui autoturism Dacia, care, circulând dinspre Orãstie pe DN 7, ajuns la intersectia amintitã, a virat brusc la stânga, fãrã sã se asigure si fãrã sã semnalizeze, intrând în fata unui autoturism Opel, care circula regulamentar din sens opus. Impactul a fost violent, ambele masini fiind serios avariate.

Proiectat prin parbriz
În urma impactului, pasagerul aflat pe locul din dreapta soferului autoturismului Dacia a fost proiectat prin parbrizul masinii, la câtiva metri pe marginea drumului, murind instantaneu.
Ajunsi la fata locului, echipajul de descarcerare de la ISU, modulul SMURD si un echipaj de pompieri din Orãstie, au reusit ca, în 15 minute de la sosire, sã-i descarcereze pe cei doi soferi si pe un pasager, aflat în autoturismul  Opel si sã-i trimitã cu ambulantele la spitalul din Orãstie.  În urma rãnilor grave, cu toate eforturile medicilor, soferul Daciei a murit si el, la scurt timp dupã ce a fost adus la spital. Soferul si pasagerul din Opel sunt sub supraveghere, în spital, primul cu rãni mai grave, iar al doilea cu rãni mai usoare, la una din mâini.
În urma accidentului, circulatia pe drumul respectiv a fost blocatã aproximativ o orã.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura