Monstrul s-a îndrăgostit de una dintre victime

8 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

 

03 pedofil englez

Dana Istudor

Paul Richard Dorday (foto), pedofilul arestat pentru că a abuzat şi supus la perversiuni sexuale peste 20 de băieţi minori din Petroşani, făcuse o pasiune pentru unul din adolescenţii pe care i-a molestat.

Îl mânca pe băiat din ochi
Când a fost arestat şi urcat de către mascaţi în dubă, pedofilul englez nu s-a putut abţine să nu-i facă cu mâna băiatului de 16 ani, care se afla împreună cu părinţii. „Cu mâinile încătuşate, îi zâmbea copilului şi le-a ridicat ca un salut de adio. Pur şi simplu, nu-l interesa ce se întâmplă în jurul lui, era cu ochii doar pe copil. A făcut o pasiune pentru el”, spune mama lui Radu, băiatul de care englezul a abuzat. Părinţii copilului vor cere daune morale pedofilului şi vor să-şi ducă băiatul la consiliere psihologică, pentru a putea trece peste traume. Totodată, ofiţerii de la Crimă Organizată răscolesc de două zile Petroşaniul, pentru a pune mâna pe toţi complicii britanicului. Deşi nu au confirmat, în vizorul lor s-ar afla şi un poliţist din Valea Jiului, despre care vor să afle dacă avea legături cu  Paul Richard Dorday.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Poliţiştii ameninţă că nu vor păzi secţiile de votare

Poliţiştii hunedoreni, membri de sindicat, nu au participat la mitingul de ieri, organizat de Alianţa Bugetarilor, în Piaţa Victoriei din...

Eşec usturător

Mureşul Deva a suferit o nouă înfrângere ruşinoasă în meciul restanţă disputat, ieri, în deplasare cu CS Otopeni, continuând seria...

Cine face parte din Biroul Electoral Judeţean

Ieri, preşedintele Tribunalului Judeţean Hunedoara, Iulian Daniel Tiliciu, a desemnat, prin tragere la sorţi, componenţa Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Hunedoara.

Închide