Monstrul care şi-a violat fata vitregă, dat pe mâna judecătorilor

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tri­bu­nalul Hunedoara au finalizat ancheta şi au trimis în judecată un hunedorean care şi-a violat în repetate rânduri, fiica vitregă minoră.
Anchetatorii au stabilit că bărbatul a început să o abuzeze pe fată din anul 2019, pe când micuţa avea doar cinci ani. Hune­do­reanul este acuzat de 55 de acte material.
„În fapt, inculpatul GŞD, cu intenţie, în pe­rioada decembrie 2019-ianuarie 2021, a întreţinut cu persoana vătămată minoră I.L.A., născută în anul 2014, fiica vitregă a aces­tuia, cu care convieţuia, relaţii sexuale ce au con­stat în principal în raporturi se­xuale, dar şi în acte sexuale anale, în mod repetat, cel puţin o dată pe săptămână”, se arată în rechi­zitoriul procurorilor hunedoreni. Fetiţa era ameninţată că va fi alungată din families au trimisă la bunici. Fetiţa a fost şi agresată fizic ”constând în muşcarea şi strân­gerea minorei de gât în noaptea de 24/25.01.2021, în inter­valul 00.00-01.00”. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Băgată în spital de un şofer din Croaţia

Individul n-a observat la timp că femeie se angajase în traversarea pe trecerea de pie­toni şi a lovit-o cu autoturismul.

A nesocotit obligaţiile stabilite de judecător

Bărbatul care şi-a agresat soţia şi soacra încălcând interdicţia prin care nu avea voie să se mai apropie de ele,

Unul dintre artizanii răscoalei de la Hunedoara a ajuns în puşcărie

Maximilian Gânju Pentru faptele grave de ultraj şi tul­bu­rarea ordinii şi liniştii publice, hunedoreanul a fost condamnat la închisoare cu

Închide