Monica Iacob Ridzi s-a înscris la PP-DD

  Sorina Popa

Este oficial, Monica Iacob Ridzi (foto) a semnat adeziunea la PP-DD, după ce a demisionat din PDL, din cauză că i s-a spus în faţă că nu va putea candida pentru un nou mandat pe listele acestui partid politic.

În aceste condiţii, Ridzi avea de ales între a merge ca independent la alegerile din 9 decembrie sau pe listele unei alte formaţiuni politice. Se pare că discuţiile cu USL nu au dat roade, deşi pentru Colegiul Petroşani, useliştii nu au un candidat cu şanse de câştig. Aşa că, singura variantă a Monicăi Iacob Ridzi a fost PP-DD. Dan Diaconescu, iniţiatorul partidului, a spus că poporul trebuie să decidă dacă deputata va candida pentru scrutinul din decembrie pe listele PP-DD. Iar poporul se pare că a vrut-o pe Monica.
„Monica Iacob Ridzi a semnat adeziunea la PP-DD. Ne-am apucat de lucru şi ne bazăm pe un scor de 50 plus 1 pe 9 decembrie”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, preşedintele PP-DD Hunedoara.
Având în vedere că primarul din municipiul Petroşani este soţul deputatei, aceasta nu va avea, mai mult ca sigur, nici o problemă în a câştiga un nou mandat de parlamentar. Şi, probabil, ea va trece, după alegeri la USL, mai ales că edilul şef din Petroşani este în prezent mai mult liberal, decât democrat-liberal, susţin surse din PDL.

6 comentarii la „Monica Iacob Ridzi s-a înscris la PP-DD

 • 15 octombrie 2012 la 8:14
  Permalink

  La cat tupeu ai,ma astept sa incepi sa infierezi PDL-ul si masurile luate, pe care le-ai sustinut.Exemplu de oportunism,fariseism,tupeu tipic PDL(pardon,PPDL).Impreuna cu Vochitoiu si marele DD o sa ne promiteti bunastare dupa reteta Oltchim?In sfarsit a gasit-o DD pe Elodia.Felicitari!

 • 15 octombrie 2012 la 14:40
  Permalink

  jenant. imi vine sa ma mut din petrosani. voi vota cu usl tocmai de a scapa de aceasta FAMIGLIA…

 • 15 octombrie 2012 la 16:14
  Permalink

  ridzi,cine a facut-o pe coana asta deputat?;poolimea din vale ,da?cine o sa o voteze din nou ?,same ,so ,asa lume -ASA DESTIN,PROSTIME!

 • 15 octombrie 2012 la 21:50
  Permalink

  foarte frumos- este albita , curata, imaculata, a invatat sa citeasca contracte, sa faca plati, este ok !!!- ce mai aveti de spus ??? corespunde poporului !!!!!!!!

 • 16 octombrie 2012 la 16:51
  Permalink

  Monica draga cu porchitoiul evazionis si divortat te-ai aliat????? asta care si-a parasit sotia si copii pentru o usuratica????? rusine!!!!!!! nu te votam!!!!!!

 • 16 octombrie 2012 la 16:54
  Permalink

  MONA este si v-a fii alintata sufletului meu!!! dupa LILI este urmatoarea!!!! Prostilor de la VALEA JIULUI

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ascultã oamenii

Lansată în cursa reprezentării municipiului Hunedoara de pe un post de deputat în Parlamentul României, Hărău Eleonora-Carmen (foto) abordează competiţia...

Avocatul anchetat pentru trafic de influenţă, trimis în judecată

Dosarul avocatului cercetat pentru trafic de influenţă, după ce a încasat ilegal peste 2.000 euro de la un client, a...

Perfecţiunea imperfectã

FC Hunedoara a trăit periculos, marcând golul izbăvirii abia în minutul 78, dar a câştigat cu 2-1 (1-1), şi derbiul...

Închide