Ascultã oamenii

 Lansată în cursa reprezentării municipiului Hunedoara de pe un post de deputat în Parlamentul României, Hărău Eleonora-Carmen (foto) abordează competiţia electorală printr-un dialog continuu cu alegătorii. Domnia sa îi invită pe toţi cei interesaţi de soarta oraşului în care trăiesc să intre în dialog. E prima condiţie ca lucrurile să se schimbe în bine.

– Pe site-uri de socializare, pe mail sau direct, aţi lansat o invitaţie la dialog  pentru hunedoreni. Au mai încercat, de-a lungul ultimilor ani şi alţi candidaţi să intre în dialog cu alegătorii, iar rezultatul final, de regulă, a fost un fiasco. De partea candidatului a emanat o listă de promisiuni electorale irealizabile, la care s-a contrapus un potop de înjurături ale oamenilor, care se pot citi  în comentariile din subsolul paginilor de pe Internet. Cum va folosi candidatul Hărău Carmen aceste unelte de comunicare pentru a-şi atrage electoratul?
-Am un răspuns foarte simplu: nu mă prefac, la fel ca alţi candidaţi, ci chiar iau în seamă ce îmi spun oamenii. Vorbesc cu vârstnici, cu tineri, cu părinţi şi din toate aceste discuţii, concluzia e mereu aceeaşi: trebuie schimbat ceva, pentru că nu e bine. Oamenii aşteaptă această schimbare tot mai acut, după ani de amăgiri electorale. Ca om de afaceri, nu mi-am permis niciodată să mă folosesc de promisiuni fără acoperire pentru a obţine profit. Exclus! Chestia asta nu funcţionează în business. Sunt de părere că hunedorenii  ne spun nouă ce trebuie făcut, nu noi  le spunem lor ce au nevoie. Pentru că nu ascultă ce spun oamenii, de prea multe ori, candidaţi de toate felurile vin cu promisiuni  fanteziste,  rupte total de agenda cetăţeanului. Pe acest considerent port un dialog pe mai toate canalele de comunicare cu cetăţenii din Hunedoara, activitate pe care mi-o voi trece  în fişa postului, dacă voi avea onoarea să fiu aleasă la parlament. Prin urmare, hunedorenii mă pot găsi pe Facebook,  pe e-mail – [email protected] sau, direct,  la adresa Piaţa Iancu de Hunedoara, nr. 1, Hunedoara.
– Sunteţi născută la Hunedoara. Aţi trăit aici. Cunoaşteţi foarte bine comunitatea. Din punct de vedere al candidatului Hărău Eleonora-Carmen, care sunt problemele actuale ale Hunedoarei?
– Din punctul meu de vedere, primul lucru de care au nevoie hunedorenii sunt locurile de muncă. Asta înseamnă investiţii. Am tenacitatea, cunoştinţele şi voinţa ca să fiu eu cea care va urni lucrurile în această direcţie. Un statut oficial de parlamentar al României îi va permite deputatului Hărău Eleonora-Carmen să negocieze, în numele Hunedoarei, proiecte de investiţii peste tot în lumea asta. O dată pornite câteva investiţii mai mari în zonă, restul va veni de la sine. Pentru că ştim, avem experienţă şi în managementul proiectelor pe fonduri europene. Hunedorenii trebuie să ştie că lucrurile se pot schimba în bine, iar eu sunt sigură că pot face ca acest lucru să se întâmple. Trebuie doar recâştigată încrederea şi totul se va aranja.
– Nu este o muncă prea mare pentru un singur om?
– Aici greşiţi. Nu am realizat nimic în viaţă până acum de una singură. Am lucrat întotdeauna în echipă cu oameni buni, profesionişti şi oneşti. Ca deputat, echipa mea va deveni însă mai largă şi va cuprinde toată comunitatea,  de la ONG-uri şi administraţii publice locale, la şefi de asociaţii de proprietari. Cineva însă trebuie să coordoneze toată această echipă. Şi asta poate face un parlamentar, dacă are o experienţă de manager relevantă, aşa cum, fără falsă modestie, susţin că am dobândit eu până acum.

3 comentarii la „Ascultã oamenii

 • 18 octombrie 2012 la 9:33
  Permalink

  Ce frumos suna !!! Sa nu uite, totusi, coana Eleonora (uups ! suna a Vacanta Mare, da’ las’ ca nici nu e departe !!) ca dialog inseamna „parteneriat la o discutie”. Daca va „dialoga” cum o face cu proprii angajati, mai bine sa stea acasa ! Sau se simte nevoia unei „oarece ” sustineri politice a economiei ???

 • 18 octombrie 2012 la 20:14
  Permalink

  Comentariul suna a vacanta mare deoarece nivelul de cultura al celui care l-a scris exact de vacanta mare este….:) In schimb, dna Harau imi chiar da increderea ca se poate schimba ceva si pentru noi. Aveti sustinerea mea!

 • 19 octombrie 2012 la 0:32
  Permalink

  Va salut din Hunedoara , sunteti un om foarte generos fata de saraci ,trebuie sa-mi dati si mie un milion de euro ,sa pot construi mai multe case si apartamente sa le daruiesc celor saraci care dorm in strada,sa pot construi o cantina sociala sa le asigur o masa calda celor care mananca din gunoaie ,sa construiesc o scoala pentru elevi,sa construiesc un spital pentru bolnavi ,sa fac o investitie intr-o fabrica de paine si in agricultura sa munceasca pentru ei ,sa pot construi un strand unde sa faca o baie sa se relaxeze ,am nevoie si trebuie sa ma ajutati ,va multumesc ,cu prietenie ,Justitiarul de Hunedoara .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare