Bãtaie pe douã colegii, în ARD Hunedoara

  Sorina Popa

Negocierile dintre PDL Hunedoara, Forţa Civică şi Noua Republică din judeţ se finalizează astăzi, după ce ultimele formaţiuni au solicitat două locuri pe candidaţi pe Colegiile de deputat din Brad şi Haţeg.

Potrivit lui Dorin Gligor (foto), preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL, doar unul dintre cele două colegii cerute de noile formaţiuni de pe scena politică va fi cedat uneia dintre cele două partide. Gligor susţine că Forţa Civică a propus trei candidaţi în locul primarului Daniel Răducanu, pentru a candida pe Colegiul Haţeg, la Camera Deputaţilor, iar pentru Colegiul Brad, a fost propus omul de afaceri Alin Bota, din partea celor de la Noua Republică. Vom vedea astăzi care dintre cele două colegii va fi cedat partenerilor din ARD.
„Nu am primit nici o sesizare din partea Comisiei de Etică, în legătură cu cele opt candidaturi validate. Comisia are de analizat aproximativ 500 de dosare de candidaţi. Doar dacă există probleme cu cineva, atunci, lucrurile merg până într-acolo, încât va fi eliminat să mai candideze din partea ARD la scrutinul din 9 decembrie”, a afirmat Dorin Gligor.

One thought on “Bãtaie pe douã colegii, în ARD Hunedoara

  • 15 octombrie 2012 la 10:07
    Permalink

    Greu pentru Noua republica sa intre in curtea guvernarii PDL. Si mai greu le va fi sa iata la fel de curati cum intra.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Monica Iacob Ridzi s-a înscris la PP-DD

Este oficial, Monica Iacob Ridzi (foto) a semnat adeziunea la PP-DD, după ce a demisionat din PDL, din cauză că...

Ascultã oamenii

Lansată în cursa reprezentării municipiului Hunedoara de pe un post de deputat în Parlamentul României, Hărău Eleonora-Carmen (foto) abordează competiţia...

Avocatul anchetat pentru trafic de influenţă, trimis în judecată

Dosarul avocatului cercetat pentru trafic de influenţă, după ce a încasat ilegal peste 2.000 euro de la un client, a...

Închide