Politica si administratie

Monica Iacob-Ridzi aşteaptã rezultatele biopsiei

Carmen Cosman

Deputatul Monica Iacob-Ridzi (foto) a fost supusă, ieri dimineaţă, unei biopsii, care s-a făcut cu anestezie totală. Rezultatele analizelor vor fi date zilele următoare. Potrivit unui apropiat al familiei Iacob-Ridzi, fostul ministru al Tineretului şi Sportului a intrat în sala de operaţie la ora 8 şi a ieşit după apoximativ patru ore.

I-au scos o bucată de os

Intervenţia chirurgicală propriu-zisă a durat aproximativ 40 de minute şi a constat în scoaterea unei bucăţi de os. După intervenţia chirurgicală, Monica Iacob–Ridzi a fost dusă într-un salon de la Terapie Intensivă, iar sursa menţionată ne-a declarat aseară că aceasta s-a trezit, dar era puţin confuză. Ea va fi mutată astăzi într-un salon obişnuit. Monica Iacob–Ridzi s-a internat luni într-o clinică din Viena, pentru efectuarea biopsiei osteo-medulare, după ce puncţia medulară nu a fost suficientă. Conform propriilor mărturisiri, aceasta suferă de leucopenie, de sindromul mielodisplazic, asociate cu alte complicaţii ale afecţiunilor.

La sfârşitul lunii noiembrie, Monica Iacob-Ridzi a fost internată de urgenţă la Secţia Hematologie a Spitalului Universitar Bucureşti. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, dr. Bogdan Popescu, a declarat la momentul respectiv că Monica Iacob–Ridzi suferă de o afecţiune la măduva osoasă, care nu sintetizează celulele sângelui, iar medicii fac eforturi să scape de episodul infecţios. Deputata PDL suferea de această boală de mai mult timp, însă starea ei de sănătate s-a agravat şi a necesitat internarea de urgenţă.

3 comentarii la „Monica Iacob-Ridzi aşteaptã rezultatele biopsiei

  • Sa se termine cu bine avem nevoie de dumneaei pentru a ne sustine in parlament.

  • asa e, fara ridzi (si altii ca ea) va fi dezastru.
    dar, stai, … dezastru e acum, CU ea si ceilalti ca ea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura