Momit de o jună cu o partidă de amor

Maximilian Gânju

Un bărbat de 74 de ani, din Hunedoara, în loc de sex a fost bătut şi jefuit la marginea oraşului, în zona unei foste staţii Peco, de un minor şi o tânără, care i-a promis acestuia să-i ofere ”clipe de neuitat”.

Potrivit poliţiştilor, tâlhăria a avut loc în municipiul Hunedoara, iar bărbatul de 74 de ani a alertat autorităţile imediat după incident. Acesta le-a spus că doi tineri, un băiat şi o fată, l-au lovit şi i-au sustras un ceas de mână şi un telefon mobil.
”În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că persoana vătămată a fost atrasă de cele două persoane necunoscute în zona unei foste staţii Peco, sub pretextul oferirii unor servicii sexuale, unde a fost deposedat, prin violenţă, de bunurile pe care le deţinea. În urma unei acţiuni desfăşurate pe raza municipiului Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale Hunedoara, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare în cursul cărora au fost recuperate bunurile sustrase şi au fost identificaţi cei doi prezumtivi autori ai infracţiunii reclamate”, a informat IPJ Hunedoara.
Cei doi tineri acuzaţi de comiterea tâlhăriei, un minor de 15 ani şi o tânără de 24 de ani, ambii din municipiul Hunedoara, au fost reţinuţi preventiv pentru o perioadă de 24 de ore. Femeia a fost dusă în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.