EvenimentFlash

Moloț și compania râmân sub control judiciar

5-molot-3 Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Alba al DNA au dispus prelungirea controlului judiciar faţă de inculpaţii MirceaMoloţ(foto) , Tiberiu Balint , Robertto Venter , Emilian Milică Pup şi Vasile Axinte  cu încă 60 de zile. Decizia procurorilor poate fi contestată la Tribunalul Hunedoara.

Astfel, cei cinci vor petrece primele două luni ale anului 2016 sub supravegherea Poliţiei. Asta dacă ei nu vor depune contestații la decizia procurorilor, iar instanţa nu va dispune ca ei să fie cercetați în libertate.

Reamintim că în urmă cu un an, la începutul lunii decembrie, procurorii DNA au început urmărirea penală faţă de cei cinci inculpaţi şi au dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore. În scurt timp, aceştia au fost plasaţi în arest la domiciliu iar, din luna martie 2015, toţi se află sub control judiciar.

În acest dosar, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ, este urmărit penal pentru trafic de influență în formă continuată, luare de mită în formă continuată, abuz în serviciu, instigare la spălare de bani, conflict de interese și deținerea fără drept a unui document ce conține secrete de stat. (Mircea Crivăț)

 

 

5 comentarii la „Moloț și compania râmân sub control judiciar

  • Mă întreb și eu, așa ca omul, cum va putea demonta aceste capete de acuzații ? Unde sunt celebrii lui apărători de pe acest site ? De ce nu vin acum să spună că totul e minciună, că totul este un roman de ficțiune ? M-au acuzat câ sunt deplasat în tot ce afirm despre acest individ total sinistru, că eu îl urăsc și nu are rost să fiu crezut. Sunt incompatibil cu acest sinistru personaj dar nici măcar în cazul lui nu aș vrea să fie condamnat fărâ probe. Dacă este nevinovat să fie achitat. Oare ce vor mai face ziariștii lui de casă care scriau sau televizau la ordin diverse materiale despre toți aceia pe care Purcel ot Mărtinești nu-i agrea ?

  • Stati linistiti ca a agonisit suficient ca sa-si poata cumpara libertatea,si sa-i mai si ramana destui, dupa ce va face , acolo, un micut, nesemnificativ, stagiu la mititica.

  • acest individ intradevar sinistru a furat la greu, nu a agonisit, a furat din banii publici,ai cetatenilor judetului si sigur va plati prin justitia clasica dar si prin cea divina. alaturi de el vor plati si cei care ii duc inca trena sperand la o bucatica de ciolan. se schimba vremurile, nu mai tine cu coruptia, coruptii vor fi pedepsiti rand pe rand.

  • Excelent, Ncu Gabor. Atitudinea ta este firească dar astăzi mulți nu înțeleg ce înseamnă aceasta. Va sta acolo dacă justiția îl va condamna iar perioada tot justiția o va stabili. Cert este că și acum, preopinentul, practic în defavoarea lui însuși, este de o obrăznicie de necrezut. Afișarea lui în spațiul public la unele evenimente frizează nerușinarea.

  • O jigodie ca Molot trebuia sa fie in puscarie. La cit a furat trebuia sa ia 20 de ani de puscarie. Huooo

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura