Moloţ: Îmi asum ”dezastrul” de la Consiliul Judeţean

21 mai 2018 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, Mircea Moloţ (foto), a reacţionat după ce deputatul PSD Laurenţiu Nistor a lansat în urmă cu scurt timp o scrisoare deschisă adresată lui Lucian Heiuş, dar în care se critica activitatea Consiliului Judeţean pe vremea când Moloţ a fost preşedinte.

”Nu am moştenit nimic”
”Aş vrea să fac o precizare de la început. Chiar dacă azi sunt în ALDE, din 2004 şi până în 2014 am fost preşedintele Consiliului Judeţean şi foarte multe dintre realizări mi se datorează, împreună cu echipele cu care am lucrat. Între 2004 şi 2008 am fost în alianţă cu PD, apoi din 2008 am făcut alianţă cu PSD. În 12 ani de zile, mai bine de 60 la sută din timp am fost la conducere cu PSD. Dacă PSD nu-şi asumă responsabilitatea lucrurilor făcute din 2008 şi până în 2014, mi-o asum eu, asta este”, a declarat Mircea Moloţ, liderul judeţean al ALDE.
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a spus că ”nu m-am plâns, nu mă voi plânge de greaua moştenire, fiindcă nu am moştenit nimic. Dar nu pot să nu vă reamintesc că am câştigat alegerile bătând moneda că vom transforma judeţul într-unul agroturistic, dintr-unul monoindustrial. Nu cred că am făcut totul. În 2004 le-am promis hunedorenilor că vom «ara» judeţul în lung şi-n lat. Şi, l-am arat. Nu ştiu dacă ceea ce am făcut a fost un dezastru. Am realizat ceva pentru judeţul Hunedoara. Îmi asum acest «dezastru», toate lucrurile bune făcute în judeţ”. Mircea Moloţ a făcut o trecere în revistă a realizărilor administraţiei judeţene de pe vremea când el deţinea funcţia de preşedinte al instituţiei.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Serbabica spune:

    Ce ați asumi hotule gunoiule la pușcărie cu tine si teparu de gineretu ați furat si vandalizat județul cat crezi ca trăiești vierme

  2. Vili Rupa spune:

    Acum procurorii trebuie să aplice legea ,a recunoscut public prin această asumare că, este vinovat de banii furați din bugetul de stat, prin firmele care au mărit de zece ori prețul la lucrări .

  3. serafin spune:

    Cred ca domnul Molot este in opozitie , nu in alianta PSD – ALDE , prin presa care-i apartine familiei apar des articole care ataca PSD-ul si pe liderul PSD .El apara interesele PNL sub masca ALDE. , domnul Tariceanu ar trebui sa se autosesizeze despre comportamentul liderului ALDE in judetul Hunedoara

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comuna Lunca Cernii de Jos va beneficia de cadastrare gratuită

În timp ce primarii comunelor mari se plâng că topografii autorizaţi fug de preţurile pe care le pot oferi, în...

Invitaţie la Zilele Comunei Hărău

Administraţia publică din Hărău se pregăteşte pentru o nouă ediţie a evenimentului de suflet al localnicilor, Zilele Comunei.

Negocierile pentru închirierea restaurantului Complexului Aqualand, pe ultima sută de metri

Cei care vor să închirieze restaurantul din cadrul Complexului Aqualand Deva, pentru a-şi dezvolta o afacere aici, mai au posibilitatea...

Închide