Moloţ & compania, aşteptaţi la Tribunalul Hunedoara

5-molot-3Tribunalul Hunedoara va analiza astăzi contestaţiile depuse de Mircea Moloţ (foto), Tiberiu Balint, Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte, împotriva prelungirii controlului judiciar, măsură dispusă de procurorii DNA.
Soluţia pe care o va da instanţa va fi definitivă. Reamintim că Robertto Venter, al cincilea inculpat din dosarul de corupţie al fostului şef al administraţiei judeţene se află tot sub control judiciar, după ce în 26 octombrie, instanţa i-a respins contestaţia faţă de dispoziţia procurorilor.
În 2 noiembrie, procurorii de la DNA Serviciul Teritorial-Alba Iulia au prelungit cu 60 de zile controlul judiciar pentru Moloţ, Balint, Pup şi Axinte, după alte opt luni în care au stat sub aceeaşi măsură. Aceştia au petrecut alte trei luni în arest la domiciliu, zilele acestea împlinindu-se un an de zile de când mascaţii au descins la Consiliul Judeţean Hunedoara, la mai multe sedii de firme şi la domiciliul personal al lui Mircea Moloţ. După o lună de zile, atunci când lotul „Moloţ „a fost dus la audieri la ST DNA – Alba Iulia, procurorii au transmis un comunicat în care se arăta care sunt acuzaţiile aduse celor cinci, printre care fostul preşedinte al CJ Hunedoara era învinuit de luare de mită, spălare de bani, conflict de interese etc. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Moloţ & compania, aşteptaţi la Tribunalul Hunedoara

  • 7 noiembrie 2015 la 15:48
    Permalink

    Purcel&Purcel nu te mai agita degeaba. Soarta ta este ca si pecetluita. Vei da seama pentru toate nemerniciile tale, cu varf si indesat.

  • 7 noiembrie 2015 la 20:03
    Permalink

    Esti o mare jigodie bai Molot. Bati la poarta puscariei. Ti se va deschide cit de curind. Sa iei la tine un borcan cu vaselina ca te asteapta bulangiii. Hahaha

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.