Politica si administratie

Molnar, şef peste conservatorii deveni

Simion Molnar9594

Sorina Popa

După doi ani de interimat, Simion Molnar (foto) a fost ales în funcţia de preşedinte al filialei municipale Deva a Partidului Conservator. Iniţial, Simion Molnar a avut un contracandidat pentru şefia organizaţiei PC Deva, pe Mihai Mica, însă acesta s-a retras din cursă. Molnar a fost ales preşedinte după o perioada în care a ocupat această funcţie ca preşedinte interimar.

Reevaluarea cluburilor
Din noua echipă de conducere a filialei fac parte 19 membri, care formează Consiliul Local municipal Deva al PC. Din cei 19, 11 compun Biroul Executiv municipal. Preşedintele PC Deva va avea alături doi vicepreşedinţi, pe Livia Oros şi Mihai Mica. Secretar executiv a fost desemnat Nicolae Grădină.
Liderul conservatorilor din judeţ, Petru Mărginean, a declarat că noua conducere a PC Deva are ca obiective reevaluarea tuturor cluburilor de membri din municipiu şi reorganizarea pe cartiere. “Obiectivul principal, însă, al noii conduceri de la Deva este identificarea candidatului pentru funcţia de primar al municipiului Deva. Este un obiectiv extrem de important pentru noi”, a declarat Petru Mărginean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura