Molnar, şef peste conservatorii deveni

4 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Simion Molnar9594

Sorina Popa

După doi ani de interimat, Simion Molnar (foto) a fost ales în funcţia de preşedinte al filialei municipale Deva a Partidului Conservator. Iniţial, Simion Molnar a avut un contracandidat pentru şefia organizaţiei PC Deva, pe Mihai Mica, însă acesta s-a retras din cursă. Molnar a fost ales preşedinte după o perioada în care a ocupat această funcţie ca preşedinte interimar.

Reevaluarea cluburilor
Din noua echipă de conducere a filialei fac parte 19 membri, care formează Consiliul Local municipal Deva al PC. Din cei 19, 11 compun Biroul Executiv municipal. Preşedintele PC Deva va avea alături doi vicepreşedinţi, pe Livia Oros şi Mihai Mica. Secretar executiv a fost desemnat Nicolae Grădină.
Liderul conservatorilor din judeţ, Petru Mărginean, a declarat că noua conducere a PC Deva are ca obiective reevaluarea tuturor cluburilor de membri din municipiu şi reorganizarea pe cartiere. “Obiectivul principal, însă, al noii conduceri de la Deva este identificarea candidatului pentru funcţia de primar al municipiului Deva. Este un obiectiv extrem de important pentru noi”, a declarat Petru Mărginean.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Banii europeni pentru modernizarea Petroşaniului

Pentru acest an, Primăria municipiului Petroşani a depus mai multe proiecte de finanţare din bani europeni. O parte dintre aceştia...

Ştiri

Reprezentanţii Birourilor de Consiliere pentru Cetăţeni (BCC) din Regiunea Vest s-au întâlnit, ieri, la Cinciş, în vederea discutării şi adoptării...

Gura lumii

Doi înalţi demnitari, şi tari ca marmura, despre care se aude că ar ajunge printr-o urbe cu multe lămpaşe, sunt...

Închide