Actualitate

Banii europeni pentru modernizarea Petroşaniului

02 Petrosani (19)
Dana Istudor   
 
Pentru acest an, Primăria municipiului Petroşani a depus mai multe proiecte de finanţare din bani europeni. O parte dintre aceştia sunt alocaţi pentru proiectele de preaderare, iar alta pentru cele din fondurile structurale post-aderare.
Din prima categorie fac parte proiectele referitoare la modernizarea sistemului de colectare a deşeurilor sau reabilitarea căilor de acces din cartierul Bosnea. Printre proiectele din cea de-a doua categorie se numără: modernizarea arterei principale a localităţii, modernizarea celor două corpuri ale Şcolii Generale „I. G. Duca” sau planul integrat de dezvoltare al centrului municipiului. Per total, cele cinci proiecte valorează circa 50 de milioane de lei, plus încă 1.220.000 de euro.

One thought on “Banii europeni pentru modernizarea Petroşaniului

  • Imi aduc aminte de suava, inocenta Monica Iacob Ridzi devenita conjunctural deputat. Nici nu indraznea sa ridice privirea la cineva mustind de politete si solicitudine. In 2004 era o cu totul alta Monica decat cea de acum: insolenta, agresiva, dispretuitoare cu cei mici, slugarnica cu cei mari. Cand vroia sa urce in ierarhia partidului il intreba pe Gheorghe Barbu daca este de acord sa candideze la o functie de vice presedinte in partid. In 2008 il caracteriza pe acesta ca fiind cancerul organizatiei judetene a democrat liberalilor hunedoreni. S-a aliat cu mai multi: Cristian Vladu, Veniamin Blaga, Tiberiu Ridzi pentru inlaturarea lui Barbu din functia de presedinte judetean. In alegeri s-a aliat cu Cosmin Nicula (PSD), candidat in acelasi colegiu senatorial ca si Gheorghe Barbu, dandu-i acestuia lovitura de gratie. Ii furniza lui Nicula date din interiorul partidului pentru a-l sabota pe Barbu. Si au reusit. Acum este foarte sigura pe ea mai ales ca sotul ei, Tiberiu Iacob, este primar in municipiul Petrosani. toata aceasta situatie este jenanta pentru PDL. Pacat ca nu intelege acest lucru si nu are onoare sa isi dea demisia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura