Modelul devean, preluat de cei din Sibiu

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu, col. Daniel Chelcea, a venit ieri la Deva să vadă cu ochii lui cum a fost organizat centrul de vaccinare direct din maşină în parcarea de la supermarketul Auchan. Prefectul judeţului, Călin Marian şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei, i-au arătat colegului lor din Sibiu ce înseamnă operaţiunea „Vaccinează-te direct din maşină!”.
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu a dorit să afle detalii despre etapele parcurse de autorităţile hunedorene pentru deschi­de­rea primului centru de tip „Drive Thru„ din ţară. Col. Daniel Chelcea i-a felicitat atât pe organizatori cât şi pe membrii echipelor medicale de vaccinare şi a spus că la Sibiu, după modelul de la Deva, va fi deschis un centru de vaccinare direct din maşină. (A. Năstase)

 

One thought on “Modelul devean, preluat de cei din Sibiu

  • 29 aprilie 2021 la 10:12
    Permalink

    Unde stateau cei asazis vaccinati 15 minute dupa administrarea asazisului vaccin? daca apareau efectele adverse ce se intampla dupa trecerea prin drive through? Cine monitorizeaza persoanele? Ce superficiali sunteti dl aszis doctori! Dar ”avem” un model demn de urmat cinste agronomului din fruntea prefecturii si a lui dom’Mezei!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare