Modele de bluze la modă în 2018

20 august 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Publicitate


Simple, extravagante sau clasice: bluzele de dama trebuie să se regăsească în garderoba oricărei femei, întrucât cu ajutorul acestora se pot contura ţinute foarte interesante, mai ales atunci când piesele vestimentare sunt alese cu multă grijă, în funcţie de materiale, culori şi aplicaţii. Reprezentanţii magazinului online Mahoni.ro recomandă doamnelor şi domnişoarelor să citească rândurile de mai jos, pentru a afla care sunt modelele de bluză în vogă în anul 2018! Astfel, ele vor fi în pas cu moda şi vor arăta excelent cu orice ocazie.

Bluzele albe
Anul acesta, bluzele albe trebuie să se regăsească în garderoba tuturor femeilor, pentru că sunt la modă şi foarte populare. Piesele vestimentare sunt ideale pentru a fi incluse într-o ţinută office, la birou, dar şi pentru o plimbare sau pentru o ieşire în oraş. Doamnele şi domnişoarele trebuie să fie atente însă la gradul de transparenţă, dar şi la modelele oversized.

Bluze de seară extravagante
Marii designeri nu au uitat nici faptul că doamnele şi domnişoarele vor să se distreze din când în când, motiv pentru care au nevoie de bluze dama foarte deosebite! Aşadar, femeile pot opta pentru modele foarte interesante şi chiar extravagante: cu mult sclipici, cu paiete sau cu diferite modele îndrăzneţe. Anul acesta sunt la modă atât bluzele cu mânecă lungă, cât şi cele cu mânecă trei sfeturi sau scurtă, în funcţie de temperatura de afară sau de eveniment!

Bluzele transparente
Modelele nude şi bluzele transparente sunt în vogă în 2018! Cât despre paleta cromatică ce se poartă, se recomandă ca doamnele şi domnişoarele să opteze pentru alb clasic, bej sau negru. Totodată, femeile trebuie să aibă grijă unde şi cum poartă bluzele transparente, pentru că, de exemplu, la birou nu sunt indicate, dacă nu se poarta un maieu pe dedesubt!

Bluze în stil masculin
Tinerele mai îndrăzneţe pot opta pentru cămăşile realizate în stil masculin, care, în ciuda primei impresii, scot feminitatea doamnelor foarte bine în evidenţă! Jocurile de culori şi modele sunt foarte interesante, buzunarele devenind aplicaţii atractive. Aceste piese vestimentare pot fi purtate îndeosebi la pantaloni, dar şi la fuste din blug!

Bluze cu mâneci scurte
În această vară, bluzele cu mânecă scurtă nu puteau lipsi din tendinţe! Se poartă în general modele cu mânecă foarte scurtă, iar în privinţa culorilor, nuanţele foarte aprinse sunt cele care predomină! În plus, doamnele şi domnişoarele trebuie să opteze pentru broderii, dar şi pentru figuri geometrice foarte interesante pentru a fi la modă!

Mâneci voluminoase

Bluzele cu maneci voluminoase sunt şi ele la modă în 2018! Acest tip de detaliu a fost pus în lumină pentru prima dată de Dolce&Gabanna, iar apoi au apărut numeroase modele pe piaţă, unele mai interesante decât altele!
Diversitate: aşa se poate descrie gama de bluze care sunt la modă în 2018! Doamnele şi domnişoarele pot alege ce li se potriveşte cel mai bine din toate opţiunile de mai sus, însă cu siguranţă vor arăta impecabil în orice situaţie!

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Alegerile la ALDE Deva mai aşteaptă

Membrii ALDE din municipiul Deva nu au reuşit nici până în prezent să-şi organizeze alegeri pentru desemnarea conducerii, la fel...

Costel Avram: Turismul va fi un capitol deosebit de important în mandatul meu

Administratorul public al judeţului vrea ca în mandatul său să se ajungă la o creştere a numărului de turişti care...

Momente de panică pentru 19 turişti blocaţi în telecabina de pe Dealul Cetăţii Devei

Un grup de turişti a rămas blocat ieri, timp de mai multe zeci de minute, în telecabina de pe Dealul...

Închide