Sport

Mobilizarea şi organizarea „topesc” Oţelul

Ciprian Marinuţ

Antrenorul Ioan Mătăsaru consideră că handbalistele de la Cetate Deva pot trece cu bine peste „hopul” din meciul de mâine, din deplasare, cu Oţelul Galaţi, dacă joacă cu determinare şi respectă disciplina tactică.

Victorie pentru Europa

Cele trei victorii consecutive obţinute în ultimele trei etape de Cetate Deva rămân fără valoare în economia luptei pentru cupele europene, dacă handbalistele devene ratează victoria în meciul cu Oţelul. Conştient de situaţie, antrenorul Ioan Mătăsaru a căutat să-şi facă cât mai bine „lecţiile” pentru jocul de la Galaţi şi să le mobilizeze pe jucătoare pentru victorie. „Am studiat ultimele meciuri ale Oţelului şi le-am prezentat fetelor punctele forte ale adversarelor. Le-a oferit şi soluţii pentru anihilarea extremei Ciorac, a coordonatoarei Curtean şi a interului stânga, Ţăcălie. Pe lângă măsurile luate împotriva adversarelor, important este ca echipa noastră să joace cu mobilizare, dăruire şi ambiţie şi să respecte disciplina tactică. Dacă fetele vor fi la fel de atente şi concentrate ca în partida din deplasare cu Universitatea Reşiţa, putem învinge. E clar că au valoare şi ştiu handbal, rămâne doar să demonstreze şi în teren că vor să învingă”, a spus Ioan Mătăsaru.

Cu cuţitul la os

Misiunea devencelor nu va fi deloc simplă, întrucât pentru Oţelul, un rezultat negativ e sinonim cu prăbuşirea în zona echipelor ameninţate cu retrogradarea. Gruparea de la Dunăre a avut o perioadă de criză financiară şi de puncte, însă de două etape a fost preluată de Liviu Paraschiv şi Dumitru Cojocaru şi pare că şi-a revenit. „În teren, nu intră antrenorii, ci handbalistele, aşa că tot noi avem cele mai mari şanse să învingem”, a spus Ioan Mătăsaru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura