Mobilierul din Parcul Corvin din Hunedoara, vandalizat

Mai multe piese de mobilier stradal din Parcul Corvin din municipiul Hunedoara au fost vandalizate. Indivizi neidentificaţi, deocamdată, au smuls din pământ bănci şi coşuri de gunoi şi le-au aruncat pe aleile parcului.
Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a arătat că mobilierul a fost montat de două luni şi, spre deosebire de cel vechi, care era prins cu şuruburi în asfalt, acesta a fost prins în beton. Dar degeaba. Vandalii tot au reuşit să-l distrugă. Edilul şef al municipiului susţine că este un act premeditat, fiind o situaţie care se repetă. În trecut, au fost smulse coşurile de gunoi de pe strada Trandafirilor, autorul fiind prins cu ajutorul oamenilor care l-au văzut şi i-au transmis informaţia. Primarul speră că şi de data aceasta se va întâmpla la fel, în primul caz, făptaşul fiind cercetat penal şi trimis în judecată. A postat câteva fotografii cu mobilierul vandalizat pe Facebook, unde au curs comentarii pline de indignare ale hunedorenilor, unele fiind extrem de virulente, iar altele au îndreptăţit supoziţia primarului că ar fi un act premeditat. (N. Bumbac)

One thought on “Mobilierul din Parcul Corvin din Hunedoara, vandalizat

  • 23 noiembrie 2017 la 13:22
    Permalink

    dar politia trebuie sa patruleze domnule primar nu sa doarma

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Manifestări dedicate Zilei Naţionale, organizate de Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în fiecare an o activitate specială dedicată Zilei Naţionale a României, ziua făuririi României...

Elevii Colegiului Agricol din Geoagiu, ofertaţi de Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Prin proiectul „Pro-Acces” derulat de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, liceenii sunt convinşi să-şi continue studiile după absolvire.

Gospodăriile de pe Strada Şerponilor din Uricani au acces la apă şi canalizare

La începutul lunii noiembrie 2017, Primăria oraşului Uricani şi Apa Serv Valea Jiului au decis, împreună, să investească fondurile repartizate...

Închide