Politica si administratie

Moţiunea de cenzurã poate limpezi lucrurile

05 mircia muntean

Nicolle Ebner

Liderul liberalilor hunedoreni, Mircia Muntean (foto), este de părere că dacă moţiunea de cenzură a PNL nu trece, preşedintele PSD, Mircea Geoană, este pierdut. Dar şi dacă trece, pică guvernul şi PSD riscă să fie scos de la guvernare.

Acum se vede cine ţine mai mult la ciolan
Potrivit liderilor PNL din judeţul Hunedoara, moţiunea de cenzură iniţiată de liberali ar trebui să treacă, pentru că astfel, ar cădea cel mai prost Guvern al României, de până acum. Potrivit liberalilor, moţiunea pe Legea salarizării unitare îl vizează în special pe ministrul hunedorean Gheorghe Pogea, care, după ce a falimentat Siderurgica Hunedoara, şi-a demonstrat „aptitudinile de „demolator” şi la Bucureşti, unde, ca şef al Finanţelor, a creat probleme colosale. Vicepreşedintele PNL, Mircia Muntean, consideră că, moţiunea de cenzură dă posibilitatea celor de la PSD şi PDL, dar în special lui Mircea Geoană, să demonstreze că nu ciolanul puterii este cel mai important. „Atât unii cât, şi ceilalţi au posibilitatea de a pune capăt unei coaliţii care scârţâie din temelii. Dacă moţiunea de cenzură îndreptată împotriva unei salarizări proaste şi a unui guvern incompetent, care nu-i mai reprezintă pe români va cădea, atunci, Mircea Geoană este pierdut, pentru că va fi ţinta unor atacuri furibunde, fiind acuzat că ţine mai mult la putere decât la binele partidului şi al românilor. Dacă moţiunea trece, fiind votată şi de către parlamentarii PSD, atunci Mircea Geoană, are şanse să ajungă în turul doi la alegerile prezidenţiale”, dezvăluie Mircia Muntean.

2 comentarii la „Moţiunea de cenzurã poate limpezi lucrurile

  • Motiunea de cenzura nu va rezolva absolut nimic asa cum nici o motiune nu a rezolvat nimic.

  • Tu vorbesti de demolare ? Dar dupa tine ce ramine la Primaria Deva ? Datorii de 700 de miliarde sa le plateasca fraierii , tu ai fost destept !!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura