Moţiunea de cenzurã poate limpezi lucrurile

21 septembrie 2009 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

05 mircia muntean

Nicolle Ebner

Liderul liberalilor hunedoreni, Mircia Muntean (foto), este de părere că dacă moţiunea de cenzură a PNL nu trece, preşedintele PSD, Mircea Geoană, este pierdut. Dar şi dacă trece, pică guvernul şi PSD riscă să fie scos de la guvernare.

Acum se vede cine ţine mai mult la ciolan
Potrivit liderilor PNL din judeţul Hunedoara, moţiunea de cenzură iniţiată de liberali ar trebui să treacă, pentru că astfel, ar cădea cel mai prost Guvern al României, de până acum. Potrivit liberalilor, moţiunea pe Legea salarizării unitare îl vizează în special pe ministrul hunedorean Gheorghe Pogea, care, după ce a falimentat Siderurgica Hunedoara, şi-a demonstrat „aptitudinile de „demolator” şi la Bucureşti, unde, ca şef al Finanţelor, a creat probleme colosale. Vicepreşedintele PNL, Mircia Muntean, consideră că, moţiunea de cenzură dă posibilitatea celor de la PSD şi PDL, dar în special lui Mircea Geoană, să demonstreze că nu ciolanul puterii este cel mai important. „Atât unii cât, şi ceilalţi au posibilitatea de a pune capăt unei coaliţii care scârţâie din temelii. Dacă moţiunea de cenzură îndreptată împotriva unei salarizări proaste şi a unui guvern incompetent, care nu-i mai reprezintă pe români va cădea, atunci, Mircea Geoană este pierdut, pentru că va fi ţinta unor atacuri furibunde, fiind acuzat că ţine mai mult la putere decât la binele partidului şi al românilor. Dacă moţiunea trece, fiind votată şi de către parlamentarii PSD, atunci Mircea Geoană, are şanse să ajungă în turul doi la alegerile prezidenţiale”, dezvăluie Mircia Muntean.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion Faratara spune:

    Motiunea de cenzura nu va rezolva absolut nimic asa cum nici o motiune nu a rezolvat nimic.

  2. dan spune:

    Tu vorbesti de demolare ? Dar dupa tine ce ramine la Primaria Deva ? Datorii de 700 de miliarde sa le plateasca fraierii , tu ai fost destept !!!!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pe cine protejează Garda de Mediu?

Duhoarea de găinaţ şi mortăciune, care, timp de o săptămână, a făcut irespirabil aerul din Deva, scoţând din minţi toată...

Eurogol de trei puncte

Jiul a trecut cu bine şi cel mai greu examen din acest start de campionat şi se menţine pe podium,...

„Asistãm la cel mai grav conflict între puterile statului”

Liderul PSD, Mircea Geoană (foto), a declarat, sâmbătă, la Sarmizegetusa, legat de decizia magistraţilor de a continua protestele, că ţara...

Închide