Mititelu: Siderurgiştii sã nu muşte momeala

26 septembrie 2012 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional Solidaritatea al Metalurgiştilor din România (SNSMR), Marin Mititelu, se află printre siderurgiştii care s-au înscris pe lista de disponibilizări de la ArcelorMittal Hunedoara. Mititelu susţine că s-a înscris să plece din combinat, deoarece ar putea să-i ajute mai bine din exterior pe colegii siderurgişti.

„M-am înscris pe lista de disponibilizare, nu pentru că aşa am vrut, ci pentru că aşa trebuie. Sper să mi se aprobe plecarea din firmă. Îmi reproşez că nu am putut contribui la realizarea unui contract colectiv de muncă european la ArcelorMittal Hunedoara. Dacă nu se iau măsuri, dacă nu se anunţă Comisia Europeană despre problemele de aici, de la Hunedoara, combinatul va avea lacătele puse într-un an. Eu nu pot ieşi la pensie decât peste şase ani şi jumătate. Colegilor le-am spus să nu plece din firmă, să nu se înscrie pe lista de disponibilizări, să nu muşte momeala aruncată. Trebuie făcut ceva şi urgent, altfel, riscăm să nu mai funcţioneze combinatul”, a declarat Marin Mititelu pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. (S. Popa)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. adi spune:

    jos hotiiii!!!!!!! plecati drq de la Hunedoara indienilor nenorociti!! ati distrus tot ce ati cumparat nenorocitii draqlui!!!!!!!

  2. Mitisor spune:

    Ce caracter la mititelu asta!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Zile negre, cu conturi „albe“

Mai mulţi jucători de la Jiul Petroşani şi-au depus memorii la FRF, pentru a deveni liberi de contract, reclamând faptul...

Jumătate echilibru, jumătate nu

Patru dintre cele opt partide din etapa a III-a a fazei judeţene a Cupei României se anunţă echilibrate, deoarece au...

Atleţii veterani, primii la „mobilitate europeanã“

Multipla campioană naţională la atletism veterani, Violeta Munteanu (foto), 54 de ani, din Vulcan, şi Corneliu Varvescu, 55 de ani,...

Închide