Miting al PSD Hunedoara, sâmbătă, la Deva

4 decembrie 2017 | 10 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Sâmbătă, 9 decembrie 2017, PSD Hunedoara organizează un miting împotriva statului paralel, asemenea manifestări fiind programate şi în alte oraşe din ţară. „Vom organiza un miting împotriva statului paralel în toate oraşele din România. Va fi un semnal şi pentru străinătate“, a spus Codrin Ştefănescu, secretarul general-adjunct al PSD.

Mitingul social-democraţilor hunedoreni va avea loc sâmbătă între orele 14 şi 19 pe traseul Cetate-Casa de Cultură. Primăria Deva a avizat mitingul, sâmbătă fiind aşteptaţi peste 6.000 de participanţi.
Liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „sunt mulţi cei care vor să dezbine partidul. Sunt mulţi şi din structurile statului şi în alte partide politice care vor să dezbine PSD. Premierul Mihai Tudose nu face parte din statul paralel”.

Comentarii (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Livinhio spune:

  Iarta-i Doamne! Crezi ca ei vor sa fie asa? De exemplu, daca Nistor ar juca fotbal si ar avea pe tricou numarul 11 ce ar semnifica el??? IQ-ul, of course!

 2. Tepeș spune:

  Ăștia fac miting împotriva lor? Nu exista alt stat paralel decât lumea voastra a mafioților din parlament. Restul e pălăvrăgeala ieftină de care aia care nu fac parte din statul vostru paralel s-au cam saturat.

 3. Lucian spune:

  Ridicoli, ăstia de la putere ar trebui sa răspundă cu fapte nu cu mitinguri. Alea le face opoziția! O sleahta de parveniți și câțiva lingăi o sa fie participanții de la acest miting!

 4. Machiavelli spune:

  Asta nu e PSD , asta nu e ni ci macar PSDragnea,
  asta e PRM-ul infiltrat in PSD, asta e PSD-ul paralel.
  Asta nu e democratie, asta e instigare la lupte de strada.
  Dar analfabeti ca Olguta, Codrin si Nistor atat au putut intelege din democratie.
  Mai lipseste Molot si Mircia la “meeting”.
  O Doamneee !!!

 5. Gore spune:

  Bazaconia cu statul paralel e inventata de infractorii si coruptii care au probleme cu legea, ca alde tariceanu si dragnea, si sa scoti oameni in strada sa ii sustina pe acesti escroci mi se pare cea mai mare ticalosie posibila.

 6. Carol Caraiman spune:

  A trecut la cele veșnice Majestatea Sa Regele Mihai. Dumnezeu să-l odihnească în pace. PSD are inspirația să anuleze mitingurile de sâmbătă.

 7. Amigo 2 spune:

  Cum vin asa vor si pleca. Pot manifesta baietii.
  Speram ca sambata sa fie furtuna de zapada.

 8. Ion spune:

  oare cu poate un partid social democrat sa voteze finanțarea casei regale de la buget.suntem chiar atât de bogati?atunci de ce o ducem greu?
  Suntem chiar asa de prosti!?

 9. Doru Dumitrescu spune:

  Da, ai dreptate ești chiar atât de prost.

 10. Machiavelli spune:

  Din nou nevertebratele care au cotropit PSD sunt salvate de la ridicol de Majestatea Sa Regele Mihai.
  Bunul Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !
  Multumim Majestate ! Pentru tot ce ai facut pentru noi.
  Noi si parintii nostri nu am putut sa ne ridicam la inaltimea ta.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Orăştie: alte trei proiecte au primit, oficial, finanţare de la Guvern

Săptămâna trecută, edilul-şef din Orăştie, Ovidiu Bălan, a semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, la Bucureşti,...

O carte în dar pentru micii cititori de sărbători

Cu prilejul Crăciunului, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva le va dărui cărţi tinerilor cititori care îi vor trece pragul. Demersul...

Masă festivă cu tort pentru asistaţii social de la UAMS Baia de Criş

Sărbătorile vin cu momente speciale pentru cei găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS). Atât de Sfântul...

Închide