Mistuite de flãcãri în garaj

17 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03  X  1 incendiu simeria_39

Dan Terteci

Misiune de foc pentru pompierii hunedoreni. Ieri, Detaşamentul din Deva a intervenit cu două echipaje şi două autospeciale cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu violent izbucnit, în jurul orei 14, într-un garaj din localitatea Chişcădaga.

Pericol, din cauza unor tuburi cu oxigen
Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că focul cuprinsese garajul în care se aflau patru vehicule – două maşini de teren şi două autoturisme – şi o bună parte din acoperişul casei aflate în imediata apropiere. În ajutorul angajaţilor ISU au sărit şi pompierii privaţi ai unei societăţi din Chişcădaga. Împreună au reuşit să stingă incendiul după aproximativ 30 de minute de luptă cu flăcările. Pericolul cel mai mare a fost faptul că în momentul izbucnirii focului, în garaj erau două tuburi de oxigen, care ar fi putut exploda, dacă nu ar fi fost evacuate în timp util de pompierii militari. Proprietarul garajului a suferit arsuri pe mâini, în timp ce încerca să stingă de unul singur incendiul. Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat, cu o ambulanţă SMURD, la unitatea de primire a urgenţelor din Deva. După primele indicii, se pare că focul a pornit de la nişte scântei apărute în urma lucrului cu un aparat de sudură.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Spitalul din Deva va fi condus de un pesedist“

Comisiile locale de negociere ale celor două partide din alianţa PSD-PDL au împărţit, pe criterii politice, cele 13 centre de...

„E vremea ca Vladu sã plãteascã!”

„Tunul imobiliar” în cazul terenului de pe Dealul Paiului din Deva s-a dovedit a fi doar un război politic declanşat...

Bulina neagră

Florian Toma, consilier local PDL

Închide