Mischie a lipsit de la proces, invocând motive de sănătate

Nicoleta Popa

Nicolae Mischie, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a fost chemat, ieri, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara pentru a-şi susţine apelul la sentinţa judecătorească din luna martie a acestui an. Atunci, el a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi realizarea de lucrări de reparaţii la monumente fără autorizaţie.
Nicolae Mischie a lipsit de la această înfăţişare, fiind reprezentat de avocatul său. Acesta a cerut instanţei de judecată amânarea procesului, pe motiv că fostul preşedinte al CJ Gorj se află internat la o clinică din străinătate. În această situaţie, instanţa a acordat un alt termen, pentru data de 21 decembrie.
Mischie este acuzat că, în perioada în care a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, instituţia pe care o conducea a încheiat un contract de modernizare a unor drumuri judeţene iar, potrivit anchetatorilor, preţul plătit de Consiliul Judeţean fiind supraevaluat. Prejudiciul creat s-a ridicat la aproximativ un milion de lei.

One thought on “Mischie a lipsit de la proces, invocând motive de sănătate

  • Pingback: Saptamina 23-29 nov. Justitia si campania nu s-au incurcat reciproc | România curată

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.