Mircia şi Oancea luptã pentru şefia PNL Deva

8 iunie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Nicolle Ebner

Ieri, cu 10 minute înainte de a expira termenul limită de înscriere a candidaturilor pentru noua structură de conducere a PNL Deva, Florin Oancea (foto dreapta) şi-a depus candidatura pentru preşedinţia organizaţiei municipale, funcţie din care a demisionat, dezamăgit fiind de atitudinea consilierilor PNL, care l-au schimbat din postul de viceprimar al municipiului Deva.

Surprize, surprize, la PNL Deva

Mircia Muntean (foto stânga) era singurul candidat la preşedinţia organizaţiei municipale, asta până ieri seară, când şi Florin Oancea a hotărât să se arunce în lupta pentru şefie. „Am demonstrat, prin fapte, adică dându-mi demisia de onoare, că nu ţin la funcţii de conducere în partid. Dar, pe de altă parte, nici nu pot sta cu braţele încrucişate şi nici nu pot accepta vreodată ca o persoană, respectiv Mircia Muntean, să distrugă din interior acest partid şi să-l aservească celor de la PDL. Motiv pentru care am decis să intru în competiţie, şi sunt convins că voi câştiga detaşat. M-am înscris în luptă, pentru a menţine unitatea PNL Deva, unitate care a dat şi forţa acestei organizaţii”, a declarat Florin Oancea.

„Mi-e milă de el!” a fost singurul comentariu pe care Mircia Muntean a ţinut să-l facă pe seama contracandidatului său. Data alegerilor în organizaţia municipală PNL Deva a fost stabilită, conform statutului, pentru mâine, 9 iunie, la Casa de Cultură din Deva, începând cu ora 18.00.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Sever Mateuca spune:

  Te asteptam, Florine. Succes!

 2. Sever Mateuca spune:

  Te asteptam Florine. Succes !

 3. un PNL-ist spune:

  Florine….sti ca te sustinem 100% !!!
  Asa ca fi linistit, te vom vota cu siguranta, acum vorbesc si in numele altora care tot cu tine voteaza, si cu care am vorbit personal !
  SUCCES !!! 🙂
  PS: abia astept ziua de maine !!! sa-i vad fata lu’ primaru dupa aflarea rezultatelor de la vot :))))))

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La furat de fier vechi

Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, împreună cu un tânăr de 18 ani sunt cercetaţi de...

„Clădirea trebuie demolată imediat”

O clădire din Deva, ridicată de doi ani de zile, pe o suprafaţă mult mai mare decât cea concesionată de...

Şi Minerul Lupeni e în pericol

Dacă în cazul Mureşului Deva, verdictul retrogradării e clar, indiferent de rezultatele din ultima etapă, Minerul Lupeni, cealaltă echipă hunedoreană...

Închide