FlashPolitica si administratie

Mircia şi Oancea luptã pentru şefia PNL Deva

Nicolle Ebner

Ieri, cu 10 minute înainte de a expira termenul limită de înscriere a candidaturilor pentru noua structură de conducere a PNL Deva, Florin Oancea (foto dreapta) şi-a depus candidatura pentru preşedinţia organizaţiei municipale, funcţie din care a demisionat, dezamăgit fiind de atitudinea consilierilor PNL, care l-au schimbat din postul de viceprimar al municipiului Deva.

Surprize, surprize, la PNL Deva

Mircia Muntean (foto stânga) era singurul candidat la preşedinţia organizaţiei municipale, asta până ieri seară, când şi Florin Oancea a hotărât să se arunce în lupta pentru şefie. „Am demonstrat, prin fapte, adică dându-mi demisia de onoare, că nu ţin la funcţii de conducere în partid. Dar, pe de altă parte, nici nu pot sta cu braţele încrucişate şi nici nu pot accepta vreodată ca o persoană, respectiv Mircia Muntean, să distrugă din interior acest partid şi să-l aservească celor de la PDL. Motiv pentru care am decis să intru în competiţie, şi sunt convins că voi câştiga detaşat. M-am înscris în luptă, pentru a menţine unitatea PNL Deva, unitate care a dat şi forţa acestei organizaţii”, a declarat Florin Oancea.

„Mi-e milă de el!” a fost singurul comentariu pe care Mircia Muntean a ţinut să-l facă pe seama contracandidatului său. Data alegerilor în organizaţia municipală PNL Deva a fost stabilită, conform statutului, pentru mâine, 9 iunie, la Casa de Cultură din Deva, începând cu ora 18.00.

3 comentarii la „Mircia şi Oancea luptã pentru şefia PNL Deva

  • Florine….sti ca te sustinem 100% !!!
    Asa ca fi linistit, te vom vota cu siguranta, acum vorbesc si in numele altora care tot cu tine voteaza, si cu care am vorbit personal !
    SUCCES !!! 🙂
    PS: abia astept ziua de maine !!! sa-i vad fata lu’ primaru dupa aflarea rezultatelor de la vot :))))))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura