Winkler încã mai aşteaptã

8 iunie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Odată cu vacantarea posturilor de conducere a direcţiilor deconcentrate din judeţul Hunedoara, UDMR nu cere nimic în plus, însă aşteaptă ca miniştrii de resort să numească în funcţiile de directori adjuncţi şi ultimii doi reprezentanţi ai UDMR, nominalizaţi în timpul negocierilor de anul trecut.

Protocolu-i protocol

Asta nu înseamnă că, în cazul unei remanieri guvernamentale, UDMR Hunedoara nu va încerca să obţină şi alte posturi de conducere, astfel încât, în judeţ, să fie atraşi cât mai mulţi bani. „În judeţul Hunedoara, avem un protocol foarte clar cu PDL. Nu am făcut nici un demers pentru modificarea lui, dar, conform acestui protocol, aşteptăm decizia miniştrilor, pentru a numi în funcţie încă doi directori adjuncţi, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi la Direcţia pentru Agricultură. Sper că acest lucru se va întâmpla în actuala conjunctură. Coaliţia PDL-UDMR, la nivel de judeţ, şi-a atins scopul, în discuţie rămânând doar numirea celor doi directori”, a declarat preşedintele UDMR Hunedoara, europarlamentarul Iuliu Winkler (foto). Potrivit acestuia, „nu există probleme majore în sânul coaliţiei PDL-UDMR de la nivelul judeţului şi, dacă este vorba de o reechilibrare, în viitor, în cazul unei remanieri guvernamentale, abia atunci cred că va fi cazul să ne aşezăm la masa negocierilor şi să analizăm noua situaţie care se conturează şi să încercăm să ne folosim influenţa politică în favoarea judeţului Hunedoara. Pentru că, important este să aducem bani în judeţ, cât mai mulţi, pe proiecte viabile”, consideră deputatul european.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mircia şi Oancea luptã pentru şefia PNL Deva

Ieri, cu 10 minute înainte de a expira termenul limită de înscriere a candidaturilor pentru noua structură de conducere a...

La furat de fier vechi

Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, împreună cu un tânăr de 18 ani sunt cercetaţi de...

„Clădirea trebuie demolată imediat”

O clădire din Deva, ridicată de doi ani de zile, pe o suprafaţă mult mai mare decât cea concesionată de...

Închide