Mircia Muntean rămâne să execute pedeapsa în închisoare

13 martie 2018 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins fostului primar al Devei, Mircia Muntean (foto), contestaţia împotriva executării pedepsei. Hotărârea a fost dată ieri şi este definitivă, a declarat purtătorul de cuvânt al instanţei, Cosmin Muntean.
Fostul primar al Devei a depus contestaţie la executarea pedepsei primite în dosarul supranumit „Benzinăria Shell“, în care a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru abuz în serviciu. Mircia Muntean a formulat contestaţie la executarea pedepsei în baza deciziei date de Curtea Constituţională a României prin care infracţiunea de abuz în serviciu a fost reinterpretată şi parţial dezincriminată.
În prezent, fostul edil şef al Devei se află în penitenciar, unde ispăşeşte pedeapsa de şase ani de închisoare. Acesta a fost condamnat definitiv în 24 aprilie 2017 în dosarul supranumit „Alcoolul la volan”, la doi ani de închisoare cu executare. Pedeapsă la care s-au adăugat şi cei patru ani primiţi pentru abuz în serviciu, beneficiul suspendării executării pedepsei fiindu-i revocat. Mircia Muntean a încercat în mai multe rânduri să răstoarne sentinţele prin care a fost condamnat, formulând în instanţă mai multe cereri în acest sens sau exercitând căi extraordinare de atac, precum recursul în casaţie. Până acum, toate cererile i-au fost respinse.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Deva spune:

    F f f bine. Sa stea in puscarie ca-i un excroc ordinar. Yessssss

  2. Bogdan spune:

    sursa foto: hunedoaralibera.ro

  3. Deva spune:

    In ce puscarie este?stie cineva? Multumesc

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Grefierii au oprit activitatea 15 minute

Ieri, timp de un sfert de oră, grefierii de la instanţele din Hunedoara, Alba şi Sibiu au întrerupt activitatea, protestând...

Bulina neagră, 14.03.2018

Daniel Nicolae Ungureanu, bărbat din Petroşani Pentru că a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare pentru...

Tânăra care şi-a ucis soacra cu bâta n-a mai făcut apel

Ana Maria Bobora, o femeie de 25 de ani din Sibişel, a fost judecată pentru că şi-a omorât soacra, măcelărind-o...

Închide