Grefierii au oprit activitatea 15 minute

13 martie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Ieri, timp de un sfert de oră, grefierii de la instanţele din Hunedoara, Alba şi Sibiu au întrerupt activitatea, protestând astfel faţă de modul de calcul al salariilor şi pentru că nu le sunt plătite orele suplimentare.

„Protestăm spontan, prin întreruperea activităţii timp de 15 minute, împotriva modului de calcul al salariilor personalului auxiliar, pentru lipsa de uniformizare, pentru nerespectarea recomandărilor venite din partea Ministerului Muncii privind modul de calcul. De asemenea, protestul vizează neplata orelor suplimentare, vizează lipsa materialelor informatice şi de natură să ducă la îndeplinirea corespunzătoare a profesiei de grefier“, a declarat liderul grefierilor de la Curtea de Apel Alba Iulia, Adrian Mircea Dondoş.
„Sperăm ca prin acest protest să tragem un semnal de alarmă. Şi sperăm ca solicitările noastre să fie îndeplinite“, a afirmat acesta. Activitatea instanţelor de judecată nu a fost afectată. (A. Năstase)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Vili Rupa spune:

    Foarte bine că aveți curaj să vă cerșiți drepturile , da trebuie să scrieți în declarații întrebările și răspunsurile martorilor ,știți voi la cine fac referire din tribunalul Hunedoara .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 14.03.2018

Daniel Nicolae Ungureanu, bărbat din Petroşani Pentru că a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare pentru...

Tânăra care şi-a ucis soacra cu bâta n-a mai făcut apel

Ana Maria Bobora, o femeie de 25 de ani din Sibişel, a fost judecată pentru că şi-a omorât soacra, măcelărind-o...

Recidivistul care şi-a violat sora rămâne după gratii

Bărbatul este acuzat de viol şi se află în arest preventiv. A mai fost condamnat pentru acelaşi tip de faptă...

Închide