Mircea Moloţ îi dă replica deputatului Laurenţiu Nistor

3 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Fostul preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, Mircea Moloţ (foto stânga), a declarat în conferinţa de presă în care şi-a anunţat demisia de la şefia filialei, că deputatul Laurenţiu Nistor (foto dreapta) dezinformează când spune că peste 22 de membri ALDE au cerut să treacă la PSD, în judeţ.
„Este o dezinformare crasă. Noi, cei de la ALDE, avem în judeţ vreo patru membri cu funcţii, trei la Complexul Energetic Hunedoara şi unul la Protecţia Consumatorului. De alţii nu ştiu. Însă, vreau să vă spun că sunt peste 75 de noi membri, persoane care s-au înscris recent în ALDE. Iar dintre acestea, majoritatea au fost şi la PSD. Aşa că îi recomand prietenului meu, Laurenţiu Nistor, să se ocupe de partidul său, care este într-o cădere liberă, atât la nivelul judeţului, cât şi la nivel naţional, să aibă grijă cum gestionează lucrurile şi să nu-l mai preocupe soarta altor partide”, a declarat Mircea Moloţ.
Reamintim că, recent, deputatul PSD Laurenţiu Nistor a afirmat într-o conferinţă de presă că peste 22 de membri ALDE cu funcţii au cerut să se înscrie la PSD, ca să-şi păstreze posturile. Toate solicitările acestora, susţine liderul social-democraţilor hunedoreni, au fost respinse.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulzeştii de Sus: începe modernizarea dispensarului uman

Dispensarul uman din centrul comunei Bulzeştii de Sus, aflat într-o avansată stare de degradare, urmează să intre în reabilitare, în...

Vizita oficială în judeţ a ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România

Ieri, joi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, s-a aflat într-o vizită oficială în judeţ, vizită prilejuită...

Un şofer neatent a lovit un adolescent aflat pe scuter

Un adolescent de 16 ani conducea un scuter, iar un şofer nu i-a acordat prioritate şi l-a proiectat într-o altă...

Închide