Mircea Moloţ a demisionat din funcţia de preşedinte al ALDE Hunedoara

2 octombrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Şoc în politica hunedoreană! Mircea Moloţ (foto) a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a demisionat din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE. Fostul lider al liberalilor hunedoreni a spus la începutul conferinţei de presă că nu e o idee bună preluarea Termocentralei Mintia de către Consiliul Judeţean, după care a arătat ziariştilor o foaie pe care scria demisie.

Moloţ a declarat că a fost la Bucureşti, la Biroul Executiv Naţional, unde şi-a prezentat demisia. „O demisie care mi s-a părut normal să o discut mai întâi cu colegii mei din Biroul teritorial. Joia trecută, mi-am anunţat colegii din judeţ că îmi voi da demisia. Cred că am făcut-o târziu, trebuia să o fac imediat după alegerile europarlamentare. A fost un rezultat catastrofal pentru ALDE la europarlamentare. În locul meu, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a ALDE a fost numit deputatul Marius Surgent”, a declarat Mircea Moloţ în conferinţa de presă. Acesta a spus că nu pleacă şi din partid.
Fostul şef de la Consiliul Judeţean a fost secondat la conferinţa de presă de ieri doar de Emanuel Clej, preşedintele ALDE Deva. ”Am crezut de cuviinţă că trebuie să fac acest pas lateral. Le-am trimis colegilor de la centru un mesaj prin care i-am anunţat că nu mă voi răzgândi”, a declarat Mircea Moloţ. Moloţ rămâne vicepreşedinte la nivel naţional în ALDE.
Surse din politica hunedoreană susţin că demisia lui Mircea Moloţ din fruntea organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE vine şi după ce Cristian David, fost ministru de Interne liberal, şi-a făcut un partid nou, neoliberal. Şi, s-ar putea ca mulţi membri ALDE, nemulţumiţi de decizia lui Tăriceanu de a nu mai candida la prezidenţiale şi de a se apropia de partidul lui Victor Ponta, să-i fi determinat să ia hotărârea de a părăsi partidul.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Marcel spune:

    Un excroc si un sifon la securitate ca si militianul-tortionar goga dan. Lichele ca astea trag partidul in jos. Huooo moloz

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Carambol provocat de un tânăr de 18 ani

Un tânăr de 18 ani, din Orăştie, care circula pe DN 7 din direcţia de mers Deva – Simeria şi...

Hoţii cu cagule au mai dat o lovitură

De această dată au spart un magazin alimentar din cartierul Colonie, din Petroşani, şi au furat mai multe pachete de...

A furat o maşină şi a făcut-o praf

Autorul este un adolescent de 17 ani care a condus maşina furată şi a comis accidentul rutier. Proprietarul autoturismului va...

Închide