Mircea Geoanã, la Orãştie…

05 geoana orastie
 Sorina Popa 

Ieri, liderul PSD, Mircea Geoană, s-a aflat pentru câteva ore în municipiul Orăştie, unde a participat la un spectacol de colinzi. Geoană a fost însoţit de mai mulţi membri marcanţi ai partidului.
Mii de oameni s-au adunat, aseară, în centrul municipiului Orăştie, la o manifestare organizată de filiala judeţeană a PSD, împreună cu liberalii hunedoreni. Politicienii pesedişti şi cei liberali au dovedit, astfel, că se ţin de cuvânt şi fac campanie împreună pentru candidatul PSD la preşedinţie.
Preşedintele PSD Hunedoara, Florin Cazacu, le-a spus celor prezenţi că „nu trebuie să fim învrăjbiţi. Pe 6 decembrie, românii vor avea un preşedinte înţelept, de care să fim mândri. Acela va fi Mircea Geoană”. La rândul său, liderul liberalilor hunedoreni, Mircia Muntean, a afirmat de pe scenă că „pe 6 decembrie, Mircea Geoană să fie cadoul nostru pentru copiii din România, şi nu pumnii lui Traian Băsescu”. 

Culorile tricolorului
„Mă uit la această mare de oameni şi nu văd culori de partide politice, pentru că roşul pesedist şi galben-albastrul liberal dau împreună culorile tricolorului nostru. Forţele politice responsabile şi oamenii simpli au înţeles că cinci ani de dezbinare e prea mult. După cinci ani cu Băsescu, românii nu o duc mai bine. Ca atare, pe 6 decembrie să dăm mesajul de regăsire. Băsescu a fost azi (n.r.-ieri) la Gorj, fiind însoţit de căpuşele portocalii, Manţog şi Videanu. Preşedintele vorbeşte peste tot de mogulii ăştia. Vă spun sincer, mie nu-mi plac mogulii. Dar, Traian Băsescu a uitat când mergea la Voiculescu cu căciula în mână, după voturi. Nu-mi plac aceşti moguli, însă pe vremea lui Băsescu, averea lor a crescut de cinci ori. Adevăraţii ticăloşi sunt însă la PDL, Ridzi, Cocoş, la ei sunt banii dumneavoastră”, a spus Mircea Geoană.

„Eu îi respect pe români”
„După 6 decembrie, vom îmbina protecţia socială cu salarii bine plătite. Suntem în faţa unei cumpeni. Mai mult de cinci ani cu Băsescu înseamnă continuarea scandalurilor. Pe de altă parte, Băsescu şi-a devorat toţi partenerii de coaliţie. Vouă, liberalilor, v-a înfipt cuţitul în spate. Vă spun, pentru noi a fost cel mai mare coşmar să guvernăm împreună cu gaşca lui Băsescu”, a declarat Mircea Geoană la Orăştie.
Geoană a mai afirmat că „diferenţa dintre mine şi Băsescu este că eu îi respect pe români, indiferent dacă mă votează sau nu”. „Niciodată, în experienţa mea de politician, nu am avut aşa o apropiere, cum am avut-o cu Crin Antonescu. Nu o spun ca să atrag voturile liberalilor. O spun pentru că, uneori, o strângere de mână înseamnă mai mult decât semnarea unui document. I-am spus lui Crin Antonescu, haideţi, împreună, după 20 de ani, să facem ca românii să o ducă mai bine. Sigur, vor apărea şi disensiuni între participanţii la viitoarea guvernare. Rolul meu va fi să încerc să-i încurajez să lase lucrurile mărunte la o parte şi să se ocupe de lucrurile importante. Voi reveni în judeţul Hunedoara ca preşedinte, împreună cu premierul Johannis şi miniştrii. Pentru că Băsescu mai are 1 săptămână, 3 ore şi 16 minute la Cotroceni”, a adăugat Geoană.

One thought on “Mircea Geoanã, la Orãştie…

  • 30 noiembrie 2009 la 9:53
    Permalink

    Ia uitati-l pe Mircica cum se mai tine de nas . Cred ca are mai mult de 5 minute , sa nu se sufoce!!! Nu stiu de ce , ca doar el e cel mai mare animal politic si pute cel mai rau !!! Asta este , vorba aceea :,, Hai sa ne avem ca fratii si sa ne mincam c….ii . „

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.