Mircea Bobora: La Spitalul Judeţean va fi o reorganizare

Sorina Popa

Minune mare la Spitalul Judeţean din Deva. Datoriile au scăzut de la 8,3 milioane de lei la 5,2 milioane lei. Se ştie că unitatea medicală deveană are mari probleme financiare, după ce managementul a fost prost făcut aici. În aceste condiţii, CJ Hunedoara, în subordinea căruia se află spitalul devean, trebuie să pompeze bani frumoşi ca să menţină pe linia de plutire unitatea sanitară.

„Medicii, nişte profesionişti”
Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora (foto), a declarat că la Spitalul Judeţean sunt probleme de gestionare a procedurilor. De asemenea, şi de hotărârea întregului personal de a pune umărul. Nu se poate face o schimbare consistentă de către doar 30 la sută din personal. Unii oameni reacţionează diferit. Încercăm să eficientizăm costurile aici. Spitalul Judeţean de Urgenţă are un colectiv de medici care face faţă unor probleme complexe. Sunt profesionişti. Pentru mine a fost o plăcere să stau de vorbă cu cei din Sindicatul Medicilor”, a declarat Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara. Întrebat dacă urmează şi disponibilizări la spital, Bobora a spus că va fi o reorganizare.
„Nu am pe nimeni în vizor. Sigur vrem ca în 2018 să reducem substanţial numărul medicilor pensionaţi, dar care continuă activitatea. Sperăm să vină medici tineri. Nu se dau afară oameni, dar vreau să avem o discuţie de reaşezare în organigramă a oamenilor existenţi. Vreau să definitivăm luna asta discuţiile legate de Oficiul juridic şi cu Achiziţiile“, a declarat Mircea Bobora.

5 comentarii la „Mircea Bobora: La Spitalul Judeţean va fi o reorganizare

 • 13 decembrie 2017 la 9:58
  Permalink

  Dl Bobora, poate ar trebui sa schimbati cateva vorbe si cu sindicatul de la Sanatoriul Geoagiu, sa vedeti ce face doamna delegata de catre PSD in functia de manager ( o doamna cu studi sup silvice – probabil pt ca pe vremuri acolo erau multi brazi, altfel nu inteleg logica ). Stiti dumneavoastra protejata domnului Andronache, sau aici e fiecare cu tarlaua lui ? El a numit-o in functie el raspunde.
  Stati ca m-am prins, m-ai greu, dar m-am prins, fiind protejata dl Andronache ( sau a lui Nistor ), nu va bagati, lasati Sanatoriul Geoagiu sa se distruga de tot, ca apoi sa-i dati peste nas la Andronache. Pacat ca in lupta aceasta va bateti joc de aprox 90 de angajati si de o institutie cu mare potential.

 • 13 decembrie 2017 la 10:03
  Permalink

  Papagal si Bobora asta!
  Habar n-are cu ce se mananca sistemul sanitar si acum este mare specialist in domeniu.
  Era specialist in betoane si atat!

 • 13 decembrie 2017 la 12:47
  Permalink

  Marea revoluta PSD = angajarea lipitorilor in toate straturile administratiei si firmelor de satat.
  Sti toti asta, dar idiotilor (analfabeti politic si economic) li se pare normal.
  Gretos.
  Execrabil.

 • 14 decembrie 2017 la 12:01
  Permalink

  S-au redus datoriile? Cum? Trimițând pacienții să-și facă analizele la laboratoare private? Ăsta e atitudine față de contribuabili?
  O sugestie, d-le Bobora: angajați un manager competent, și nu-l mai tot fluturați pe incompetentul ăla de păpușar Demeter!
  „Managementul prost făcut”?! Dacă ați sta de vorbă cu personalul o să aflați câ în perioada când Laza conducea spitalul, angajații aveau cu ce să lucreze! Dar nu a fost bun, pentru că era de la opoziție. Culmea cum de colega ta Firea l-a dus la București tot în funcție de manager de spital! Acolo e manager bun! Vai de capul vostru!

 • 14 decembrie 2017 la 13:51
  Permalink

  Vreau sa-l felicit pe domnul Dorin care a expus o mica parte din ce se intampla la Sanatoriul Geoagiu. Doamna delegat având studii silvice are plămânii foarte dezvoltați de la aerul curat, pentru ca urletele domniei sale răsună in tot spitalul atunci cand cineva îndrăznețe sa aibe alta opinie decât a ei.Cred ca plămânii dezvoltați l-au atras pe dl.Andronache! S-ar potrivi sloganul “INDRAZNESTE SA ZBIERI”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Daniel Andronache: Inventariem starea drumurilor judeţene

Ieri, într-o conferinţă de presă, conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a afirmat că a început o inventariere a stării drumurilor judeţene...

Vom da sau nu vom da banii înapoi pentru Parcul de Afaceri Simeria?

Autorităţile judeţene nu ştiu încă dacă vor da înapoi bani pentru Parcul de Afaceri din Simeria, a declarat ieri, preşedintele...

Carmen Hărău, singura candidatură validată pentru preşedinţia CECCAR Hunedoara

În zilele de 14 şi 15 decembrie 2017 va avea loc alegerea preşedintelui Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din...

Închide