Mircea Birău va fi directorul executiv al Direcţiei Deva 2020 din primăria reşedinţei de judeţ

13 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Natalia Bumbac

Liberalul Mircea Birău (foto) a câştigat concursul pentru postul de director executiv al Direcţiei Deva 2020, o structură administrativă nou-înfiinţată în Primăria Deva. Rezultatele concursului au fost publicate zilele trecute.

Mircea Birău a trecut de cele două probe ale concursului, interviul şi proba scrisă, cumulând un total de 150,80 de puncte. Acesta ne-a declarat că va ajunge pe post după ce vor fi îndeplinite toate formalităţile, undeva în data de 1 iulie. În prezent este consilier local al municipiului Deva, funcţie de pe care va demisiona, neputând fi cumulată cu cea câştigată prin concurs. Locul său în Consiliul local Deva va fi ocupat de Viorel Anghel, următorul ales pe lista de supleanţi a PNL.
În vârstă de 46 de ani, Mircea Birău este de profesie inginer. A absolvit cursurile Universităţii Politehnice din Timişoara şi a lucrat din 1996 în cadrul secţiei de Termoficare a Termocentralei Mintia, unde este angajat şi în prezent. Este membru al PNL, unde deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei locale a PNL Deva.
Direcţia Deva 2020 din cadrul Primăriei Deva va cuprinde şi coordona alte servicii ale instituţiei, precum Serviciul de Cadastru şi Fond Funciar, Serviciul de Investiţii şi Reparaţii Publice, cel de Achiziţii, Serviciul Programe Dezvoltare, Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat şi Serviciul Unitate Municipală pentru Monitorizarea Serviciilor Comunitare de Utilităţi Publice. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ce a decis instanţa la apelul din dosarul Berbeceanu&Mureşan. Documente SRI desecretizate şi martori reaudiaţi

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis o serie de probe care...

Bulina neagră 14.06.2018

Flaviu Parna, din municipiul Hunedoara Pentru că a fost arestat preventiv, împreună cu alţi patru complici, fiind acuzat de procurorii...

Bulina albă 14.06.2018

Ioan Cobori, managerul Spitalului municipal Brad Pentru că se preocupă, ca un adevărat manager, şi acţionează cu consecvenţă pentru diversificarea...

Închide