Minivoleiul a crescut mare

25 ianuarie 2013 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

04 x 2 echipa d eminivolei a cns css cetate devaCiprian Marinuţ

Echipa de minivolei a CNS CSS „Cetate” Deva şi-a asigurat calificarea la turneul semifinal al Campionatului Naţional încă de la penultimul turneu al grupei I a etapei interjudeţene, performanţă care a lipsit în ultimii 10 ani voleiului devean. Voleibalistele antrenate de Liviu Grădinaru au obţinut trei victorii în cele trei partide disputate la turneul de la Lipova şi au urcat pe locul I al grupei, devansând gruparea Pro Volei II Arad.

Turneu cu punctaj perfect
Primul turneu al anului 2013 a fost unul perfect pentru voleibalistele de 11-12 ani de la CNS CSS „Cetate” Deva. Sportivele antrenate de Liviu Grădinaru au făcut instrucţie cu adversarele în Sala Sporturilor din Lipova şi au câştigat toate cele trei meciuri disputate. Devencele au trecut cu 3-0 de Pro Volei I Arad, cu 3-1 de Provolei II Arad, rivala la primul loc, şi cu 3-0 de Şoimii Lipova. „Cel mai bun joc a fost cel împotriva echipei din Lipova, pe care fetele l-au câştigat la diferenţe mari de scor, respectiv 25-9, 25-12 şi 25-10. Au jucat atât de bine, încât nici nu a fost nevoie să le dau indicaţii şi au fost aplaudate chiar de adversare”, a spus antrenorul Liviu Grădinaru.
Cu cele nouă puncte acumulate şi profitând de paşii greşiţi ai fostei lidere, Pro Volei II Arad, care a pierdut cu Cetate şi CS Şoimii, echipa deveană a urcat pe locul I al clasamentului cu 22 de puncte. Pe locurile următoare se situează ProVolei II Arad, cu 20 de puncte, Şoimii Lipova cu 12 puncte şi ProVolei I Arad, cu zero puncte. În aceste condiţii, CNS CSS „Cetate” are asigurată calificarea la turneul semifinal, înaintea ultimului turneu care va avea loc la Deva, în perioada 22-23 februarie. „Se califică primele două clasate, aşa că avem asigurate biletele pentru etapa semifinală, fapt ce reprezintă o performanţă care a lipsit în ultimii 10 ani voleiului devean. La turneul de la Deva, vom încerca să ne apărăm locul I, pentru a putea obţine organizarea unuia dintre turneele semifinale pe teren propriu”, a spus Liviu Grădinaru.
Lotul echipei de minivolei a CNS CSS „Cetate” Deva este format din: Denisa Gîrzău, Silvia Pădureanu, Melisa Costăchescu, Karina Cărăuş, Alexandra Gînjei, Noemi Oana, Noemi Dincă, Noemi Kaşler şi Andreea Soreanu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 25.01.2013

Gurile rele au aflat că o duduie, care a fost şefă până de curând, a bătut palma cu cei care...

A vrut sex, dar a rămas fără portofel

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din oraşul Călan, a fost acostat, în centrul localităţii, de către o...

Winkler: Integrarea romilor este problemã europeanã!

Liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler (foto), a declarat, în cadrul Parlamentului European, că doar prin elaborarea şi finanţarea unor proiecte...

Închide