Gura lumii 25.01.2013

25 ianuarie 2013 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Gurile rele au aflat că o duduie, care a fost şefă până de curând, a bătut palma cu cei care se află în prezent la guvernare, deşi ea face parte din formaţiunea politică cu un trandafir. Cârcotaşii povestesc că duduia cu pricina a ştiut încă de pe vremea când partidul ei se afla la guvernare şi ea deţinea şefia instituţiei cu pricina, să tragă spuza pe turta sa. Astfel, zvonerii povestesc că doamna respectivă a ajutat bine de tot, cu nişte proiecte importante ca sumă, lideri de partid, adversari politici de fapt, care normal că i-au promis că o vor menţine în instituţie, e adevărat, nu şefă. Şi, pentru că a făcut aşa cum i-au dictat liderii respectivi, adică adversarii politici, duduia cu pricina stă liniştită, încă pe un post de adjunctă în instituţie, nefiindu-i teamă că cineva, de la partidele aflate la guvernare, îi va lua locul.

 

Cârcotaşii povestesc că la o primărie din judeţ, secretara primarului îşi cam făcea de cap, fără ca edilul să fi ştiut ceva. Gurile rele dau ca sigur faptul că secretara cu pricina se ocupa cu chestii cam urâte, adică, atunci când pregătea cafele pentru cei care trec pragul biroului primarului, băga câte ceva în ele. Se înţelege că nu oricui îi făcea figura asta, ci doar celor pe care îi avea ea în colimator. Cei care au avut ghinionul şi au băut cafeaua pregătită de secretara respectivă s-au ales cu dureri de stomac, ba unii au ajuns şi pe la medic, neştiind de unde li se trag belelele. Azi aşa, mâine tot aşa, până ce unii s-au prins de unde vine problema şi au urmărit-o pe secretară, aflând astfel despre porcăriile pe care le băga ea în cafele. În aceste condiţii, spun zvonerii, duduia, care şi-a permis cam multe până în prezent, se pare că are securea deasupra capului, postul ei fiind în pericol. Cică şeful ei, primarul, este decis să ia o hotărâre cât mai drastică în următoarele zile.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A vrut sex, dar a rămas fără portofel

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din oraşul Călan, a fost acostat, în centrul localităţii, de către o...

Winkler: Integrarea romilor este problemã europeanã!

Liderul UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler (foto), a declarat, în cadrul Parlamentului European, că doar prin elaborarea şi finanţarea unor proiecte...

Abandonat de părinţi, „adoptat” de carabinierii italieni

Un tânăr din Valea Jiului a ajuns „copil de trupă” pe lângă carabinierii din Roma, după ce, cu un curaj...

Închide