Ministrul Natalia Intotero i-a vizitat pe copiii români internaţi la un spital din Roma

24 iunie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Cu prilejul deplasării la Roma, în contextul Galei „100 pentru Centenar”, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a efectuat o vizită la Spitalul de pediatrie „Bambino Gesu”, unde se află în îngrijire copii români care suferă de afecţiuni grave.

A discutat cu părinţii
„Astăzi (n.r.-ieri) am avut o vizită de suflet la Spitalul de pediatrie «Bambino Gesu» din Roma, unde am discutat cu copii şi tineri români aflaţi în îngrijire la secţia de oncologie şi cardiologie. Am simţit teama părinţilor şi speranţa lor, precum şi îndrârjirea copiilor de a se face bine şi de a reveni acasă sănătoşi. Să le dea Dumnezeu sănătate!! Pe această cale, vreau să mulţumesc în mod deosebit cadrelor medicale ale spitalului pentru tot ceea ce au făcut şi fac pentru copiii noştri şi pentru însănătoşirea lor!”, a subliniat ministrul Natalia Intotero.
Ministrul pentru Românii de Pretutindeni s-a întâlnit cu copii şi adulţi cu vârste cuprinse între un an şi jumătate şi 23 de ani, aflaţi în etape diferite de îngrijire şi recuperare, şi a discutat cu părinţii lor, asigurându-i de întreaga susţinere a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.
Spitalul de pediatrie „Bambino Gesu” este cel mai mare spital de acest tip din Europa şi deserveşte copii din toată lumea. În cadrul instituţiei există personal medical calificat italian, dar şi român, care îşi derulează activitatea în cele patru sedii ale spitalului, beneficiind de sprijinul financiar şi spiritual al Vaticanului.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. DR,BUDAU P,DGHEORGHE spune:

    FELICITARI DOAMNA M.INISTRU SUNT COPII SI VARSTNICI CATEGORII CARE AU NAI MARE NEVOIE DE AJUTORUL TUTUROR MEBRILOR COMUNITATIILOR.IN ANUL 2008 AM PATICIPAT LA O CONFERINTA INTERNATIONALA A FEDERATIEI INTERNATIONANEE A ASOCIATIILOR MEDICILOR CATOLICI CARE A AVUT O TEMATICALA’
    La Pastorele nella cura dei babini malati”Citta del Vaticano.Am vitat sieu spitalul de pediatrie «Bambino Gesu» din Roma, erau tratati cu copii şi tineri romani.

    Va sugerez sa vedeti cum sunt organizate asezamantelr pentru vraestnici, poate ca se vor intoarce dupa pensiorare acasa,iar unii numai au rude ,sau nu vor sa depida int-ru totui de ei,poate se pot contrui camine decente prin proiecte public private sau poate cu finantare partiala din fondueile europene.Intr adevar actiunea dummneavoastra rea este un get se suflet care arata ca va pasa si doriti sa se impermenteze lucruri utile pentru comunitatile de romani. va prppun sa o invitati pe ES.Michele Ramis .AMNASADOAREA FRABTEI SAINCETUL ANULUII UNIVERSIAECAN VINE O DEGATIE FRRACEZA PENTRU DEBUTUL MASTERATULUI FRACO-ROMAN SI – PREZENTAM COMUNA BERTHELOT actualui Centru de cezvoltare durabila aTarii Hategului APARTINANDU-SE ACADEMIEI ROMANE'” VIVE LA FRACE-VIVE -LA ROUMANI”

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
PSD Hunedoara îl susţine necondiţionat pe preşedintele Liviu Dragnea

Organizaţia Judeţeană PSD Hunedoara îl susţine, în continuare, necondiţionat, pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor,...

Bulina neagră, 25.06.2018

Aurel Stănescu zis ”Diamant”, recidivist din Vulcan Pentru că a cerut să fie eliberat din închisoare pe motiv că nu...

Bulina albă, 25.06.2018

Vasile Jurca,  primarul oraşului Petrila Pentru că a pus bazele unui proiect care să transforme o zonă pitorească într-un muzeu-sat,...

Închide